VESELINOVIĆ CEPA SAVEZ, LIDERI OZBILJNO ZARATILI: Đilas i Vuk u sukobu zbog OBDARENOG CRNCA!

Autor:

Vesti

25.09.2018

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lideri Saveza za Srbiju Dragan Đilas i Vuk Jeremić žestoko su zaratili, i to zbog obdarenih crnaca robijaša.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vuk Jeremić i Dragan Đilas

Raskol među šefovima opozicione koalicije izazvao je komentar sindikalca Željka Veselinovića (trenutno predsedavajući u Savezu za Srbiju, prim. aut.), koji je osuo paljbu po premijerki na svom Fejsbuk nalogu jer je kritikovala ministra prosvete koji je izjavio da bi rijaliti-programi trebalo da se emituju samo na TV kanalima koji se plaćaju.

- E, pa draga fikus premijerko, želim ti da te jednom taj isti Mitrović zatvori u "Zadruzi" u četiri zida bez ključa sa jednim obdarenim Afroamerikancem tek puštenim iz zatvora i da taj šou narod gleda jedno par meseci, pa da vidim da li bi posle toga branila najgori ovozemaljski šljam - napisao je, između ostalog, Veselinović.

RepublikaFoto: Republika.rs
Željko Veselinović

CRVENI KARTON

Iako se Veselinović, kada je shvatio da je preterao, javno izvinio zbog ovog izliva mržnje na tom istom Tviteru, osuda članova Saveza za Srbiju je izostala. Jedini koji se pobunio bio je Vladimir Gajić, jedan od najbližih saradnika Vuka Jeremića, čime je praktično u ime Narodne stranke dodelio crveni karton i Đilasu i Veselinoviću.

GAJIĆ: Izjava o premijerki je nedopustiva i neoprostiva

- Ako Savez za Srbiju želi da menja Srbiju, onda hitno mora da isključi iz saveza Željka Veselinovića iz sindikata "Sloga". Nek sindikat delegira nekog drugog. Izjava o premijerki je nedopustiva i neoprostiva - oštro je reagovao Gajić na svom Tviter nalogu.

Umesto isključenja, osnivač Saveza za Srbiju stao je u zaštitu sindikalca Veselinovića pokušavajući da ga opravda.

- Moji saradnici i ja smo svaki dan izloženi uvredama od strane predstavnika vlasti, pritisak je ogroman i u takvoj atmosferi čovek može da pogreši. Ne sme se odgovarati na sličan način, a Veselinovićeva izjava bila je velika greška - pokušao je da se vadi Đilas.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ

Gojkovićeva: Najgori ovozemaljski šljam

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković zgrožena je Veselinovićevim navodima da je Brnabićeva "fikus premijer lezbijka", te da joj želi da je "Mitrović zatvori u 'Zadruzi' u četiri zida bez ključa sa jednim obdarenim Afroamerikancem tek puštenim iz zatvora i da taj šou narod gleda, pa da vidi da li bi posle toga branila najgori ovozemaljski šljam".

- Njihov predsednik Željko Veselinović je najgori ovozemaljski šljam. Ja to kažem kao žena koja se 28 godina bavi politikom. Ovako nešto se nikada nije desilo u višestranačkom sistemu. Preko toga ne može da se pređe.

OPŠTI FENOMEN

S druge strane, Zoran Stojiljković, profesor na Fakultetu političkih nauka, koji je i predsednik sindikata "Nezavisnost", ocenjuje da je u pitanju opšti fenomen napuštanja svakog oblika političke korektnosti.

- To je dovelo do neke vrste političke neumerenosti i ostrašćenosti, što je postao opšti trend u politici. To je prosto jedan manir i način komuniciranja u kome gotovo da se ne vodi računa o minimalnoj pristojnosti, a kamoli političkoj korektnosti. Ipak, niko ne treba da se služi s time, pogotovo ako govori u ime nečega što je politička formacija za demokratizaciju odnosa, a pri tome još i kritički i autonomni sindikat - istakao je Stojiljković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading