KAKO BI VODIO DRŽAVU KADA SARADNIKE NAZIVA LOPOVIMA? Boško Obradović pljuje po najbližima - dok se Lutovac sakrio u mišju rupu!

Autor: alo.rs

Vesti

27.09.2018

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boško Obradović ima baš "visoko" mišljenje o demokratama, sa kojima je stupio u Savez za Srbiju, čim ih naziva žutim lopovima.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Neverovatno (ne)reagovanje Lutovca na izjave Obradovića

Naime, on je nedavno u Skupštini Srbije rekao da se slaže sa predstavnicima vlasti koji kažu da su žuti lopovi uništili državu.

I dok su poslanici DS-a zgroženi takvim izlaganjem svog koalicionog partnera, još više su ogorčeni na Zorana Lutovca, lidera svoje stranke, koji danima ne reaguje na tu izjavu.

- Nije baš normalno da koalicioni partner tako nešto izgovori. Ne može se pripisati da je to nepromišljeno rekao jer je ponovio dvaput. Mi smo, blago rečeno, bili zgroženi. Nismo mogli da verujemo šta čujemo. On se posle pravdao da je to pominjao u kontekstu da ti isti, kako on kaže, žuti lopovi sad sede u Vladi i da su u SNS-u. Još gore je što Lutovac na to ćuti. Međutim, sad vidimo da Lutovcu nadimak Mutavac, kako ga mnogi i u stranci i van nje zovu, baš pristaje - navodi izvor "Alo!"-a iz DS-a.

RepublikaFoto: Tanjug/D. Goll
Zoran Lutovac

Sagovornik kaže da su u DS-u zgroženi što Lutovac, za razliku od poslaničkog kluba demokrata, nije osudio skandalozne navode Željka Veselinovića upućene premijerki Ani Brnabić i ogradio se od njih.

- On nije dorastao funkciji na kojoj je. Osim toga, potpuno je neprepoznatljiv u javnosti, radi sumanute stvari, osvetoljubiv je. U Savezu za Srbiju je nebitan, sporedna figura, a za sve se pitaju Dragan Đilas i Vuk Jeremić. Čak je i taj Boško Obradović tamo uticajniji i važniji od njega. Od tog Saveza DS nema ništa. Tu najveću korist ima Boško, koji je, prema istraživanjima, sa nekih dva odsto sad skočio na 4,9 odsto. Prema tom istraživanju, Đilas ima 6,9 odsto, Vuk tri odsto, a DS jadnih dva odsto. Da nema Đilasa, koji svaki mesec Lutovcu daje pare za stranku, strane ne bi ni bilo - navodi izvor iz DS-a.

Sagovornik "Alo!"-a ističe i da se poslanici DS-a neće odazvati pozivu da oni koji podržavaju Savez za Srbiju napuste parlament.

- To je suludo. Poslanicima naše stranke ne pada na pamet da napuste parlament jer bi to značilo da onda moramo napustiti i lokalne parlamente, a ukoliko bi se to uradilo, ostali bismo bez vlasti u Paraćinu i u Šapcu - dodaje izvor iz vrha DS-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (86)

Loading
Marija

27.09.2018 07:37

Ovo je sramno šta je Boško sebi dozvolio.

Goran

13.01.2023 00:28

@Marija - Kada vecina komentara pljuju Boska Obradovica onda to postaje veoma sumnjivo kao botosvsko glasanje. Pravi Srbin, kome je deda i baba rodjeni u Srbijinikada nece da pljuje po najvecem Srpskom opzicijonaru i suverenisti.

rada

27.09.2018 07:39

Obradović nikada vođa države , jedino što može da bude je vođa i vozać kombi stranke.

Jadranka

27.09.2018 07:40

Kako stoje stvari i ovaj savez opozicije ce se vrlo brzo raspasti.