DA SE PROVERI VOLJA GRAĐANA: Šabački naprednjaci traže vanredne izbore u tom gradu, Paraćinu i Čajetini

Autor: Tanjug

Vesti

03.10.2018

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski odbor SNS Šabac saopštio je danas da podržava predlog narodnog poslanika Ðorđa Milićevića da u tom gradu, Čajetini i Paraćinu budu raspisani vanredni lokalni izbori, jer je to, kažu, najsigurniji način da se proveri volja građana.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Foto: Ilustracija

- Ali, mi dobro znamo da se Dušan Petrović, Dragan Ðilas, Vuk Jeremić, Zoran Lutovac, Boško Obradović i drugi iz Saveza za pljačku i silovanje Srbije plaše izbora kao noćne more, jer kako bi i mogli da uvere građane da ponovo glasaju za njih kad narod već decenijama gleda njihove lopovluke - stoji u saopštenju SNS Šabac.

Šabački naprednjaci poručuju da će, kad god izbori budu održani, Petrović, Ðilas i "njihovi sateliti", doživeti "još jedan, zasluženi debakl". 


- Pominjajući 5. oktobar, takozvane demokrate još se više brukaju, jer su obećavali kule i gradove, bolji život i EU, da bi umesto toga narod na delu video njihove lopovske privatizacije, otpuštanja radnika, mahinacije neviđenih razmera - dodaju.

Navode i da se slažu sa gradonačelnikom Nebojšom Zelenovićem da postoje problemi u funkcionisanju na lokalnom nivou, ali ističu da su razlozi potpuno drugačije prirode, nego što pokušavaju da ih predstave iz "takozvane stranke Zajedno za Srbiju". 

- Šabac je opljačkan i ukoliko se hitno nešto ne preduzme, budžet će se naći u kolapsu, a javna preduzeća prestaće da funkcionišu - stoji u saopštenju.

SNS poziva nadležne državne organe da građanima saopšte sve "kriminalne aktivnosti pljačkaške ekipe Dušana Petrovića".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
saran

04.10.2018 05:18

Volja građana treba da se proverava što češće!

saran

04.10.2018 05:18

Jer ko se plaši izbora taj mora da je nešto muljao.