Ima razloga da se ide na vanredne izbore

Autor:

Vesti

25.10.2018

05:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar spoljnih poslova Srbije i predsednik SPS Ivica Dačić smatra da ima razloga za vanredne parlamentarne izbore jer ih opozicija neprestano traži.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Dačić uverava da ćemo uskoro opet na birališta

Gostujući u emisiji "Upitnik" na RTS Dačić je rekao da ima razloga za vanredne parlamentarne izbore "jer ako neko stalno nešto traži, onda mu dajte to, a niko nije glup da ne zna kome najviše odgovaraju izbori u ovom trenutku - Vučiću".

- A što onda traže izbore? Zato što očekuju da im Vučić kaže - neću da vam dam vanredne izbore. A on će da im da izbore i pobediće ih - opet - istakao je ministar.

Dačić za sebe kaže da je konstruktivan faktor i da je, po njegovom mišljenju, u interesu Srbije da postoji jedinstvenost oko najvažnijih državnih i nacionalnih pitanja, te zato, kaže, podržava Vučića.

- Te ideje su dobre i korisne za Srbiju. Oni što su se sakrili iza Vučića na izborima nek izađu prvo sami na izbore, pa nek onda polemišu, bilo ko iz Vučićeve koalicije. Ako ima razloga da nas napadaju i kritikuju, ja snosim odgovornost - rekao je Dačić.

Govoreći o stanju u SPS, Dačić je rekao da nije lako sprovesti promene i smenjivati ljude, ali da je došlo vreme da SPS sagleda kako dalje

- Postojimo već 28 godina. Ovo je vreme da se napravi presek - dokle smo stigli, šta dalje, sa kojim kadrovima - kaže predsednik SPS, koji je ujedno najavio redovan kongres svoje stranke za 22. decembar, naglasivši da to nije nikakav vanredni kongres.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading