VESIĆ: Ðilas potcenuje građane, misli da mu neko veruje!

Autor: Tanjug

Vesti

28.10.2018

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva SNS Goran Vesić izjavio je danas da jedan od osnivača Saveza za Srbiju Dragan Ðilas potcenjuje građane kada misli da će mu bilo ko poverovati da se samo dva puta video sa čovekom sa kojim, kaže, ima finansijske transakcije vredne desetine miliona evra.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Goran Vesić

- Uvek mi je zadovoljstvo da čitam kako Ðilas pravda svoje finansijske malverzacije koje su uvek njemu u korist, a na štetu građana, ali moram da priznam da je u današnjem intervjuu Blicu bio veoma kreativan - rekao je Vesić, reagujući na izjavu Ðilasa da je dva puta u životu video Dragana Šolaka, vlasnika "Junajted grupe".

- Kaže tajkun Dragan Ðilas da se samo dva puta u životu video sa medijskim magnatom Draganom Šolakom!? Dva puta se video sa čovekom kome je prodao poslovnu zgradu na Novom Beogradu, prema informacijama iz medija, za 10 miliona evra, a prema Šolakovoj tvrdnji za 4 miliona!? Dva puta se video sa čovekom kome je prodao svoje firme u Bugarskoj a potom i beogradsku Dajrekt mediju!? - naveo je Vesić u izjavu.

On smatra da Ðilas potcenjuje građane Srbije, kada misli da će bilo ko da mu poveruje da se samo dva puta video sa čovekom sa kojim, kaže, ima finansijske transakcije vredne desetine miliona evra.

- Kaže tajkun Dragan Ðilas da je nema nikakvu firmu na Malti i da je tamo bio jednom u životu. Pa zašto onda sa već pomenutim Šolakom firmu na Malti ima Ðilasova direktorka i desna ruka Jadranka Drinić? Ðilas stvarno misli da će mu bilo ko poverovati da njegova direktorka sama sa Šolakom osniva firma bez njegovog znanja - dodao je Vesić.

Kako kaže, bizarno je kada o ravnopravnosti u medijima govori Ðilas "koga je pokojna Verica Barać, predsednica vladinog Saveta za borbu protiv korupcije optuživala da je, dok je bio na vlasti, upravljao srpskim medijima". 

RepublikaFoto: Betaphoto/B.BOŽIĆ
Dragan Đilas

Vesić je naveo da je javnost o tome kako je Ðilas upravljao medijima saznala kada su objavljeni podaci o tome "kako je kao državni funkcioner držao monopol na prodaju reklamnih sekundi televizijama, računajući javni servis i Studio B, koji je tada bio preduzeće grada Beograda, čiji je gradonačelnik bio".

- O ravnopravnosti u medijima priča čovek koji je bio deo vlasti koja je slala policiju u ''Borbu'' da uhapsi glavnu urednicu Oliveru Zekić, jer je objavila tačnu informaciju da je Tadićeva i Ðilasova vlast, na tajnoj sednici, donela odluku da se plati milion dolara narodnih para zbog Miladina Kovačevića. Čovek koji je kao gradonačelnik Beograda bio suvlasnik dnevnog lista, koji je novinarima odgovarao na pitanja sa rečenicom ''zini da ti kažem'' i o kome nije napisan ni jedan jedini kritički tekst dok je vladao Beogradom i Srbijom - rekao je Vesić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (65)

Loading
Bojan

28.10.2018 12:33

To sto Djilas misli i sto je istina, veze jedno sa drugim nema.

Veljko M

28.10.2018 13:33

@Bojan - Bojan:Đilas se uvek služio sa lažima i to i sada nastavlja.

Josip

28.10.2018 12:34

Djilas izgleda zivi u nekom svom imaginarnom svetu, koji je hiljadama kilometara daleko od stvarnosti.

Olja

28.10.2018 12:35

Upravo to, nije mi jasno kako Đilas može da misli da mu bilo ko veruje i da ima podršku naroda.