Đilas kritikovao Brnabićku, ali ga Mirković dočekao argumentima

Autor: Tanjug

Vesti

15.11.2018

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsedavajući Saveza za Srbiju Dragan Ðilas komentarisao je danas, intervju premijerke Ane Brnabić "Dojče Veleu", ocenivši kako je intervju dat stranom mediju bio prilika da i "domaća javnost konačno sazna istinu da Vlada Srbije nema jasnu politiku ni u jednom od ključnih pitanja za Srbiju".

RepublikaFoto: Tanjug/Oksana Toskic/N.Mandić
Mirković i Đilas

Ðilas, u saopštenju upućenom medijima iz Saveza za Srbiju, navodi da premijerka Brnabić, "suočena sa pitanjima novinara Dojče Velea, kada nije mogla da iskoristi omiljenu režimsku laž da su "za sve krivi Ðilas, Jeremić i Obradović, pokazala je da Vlada koju predvodi nema nikakvu politiku i da im je jedni cilj da što duže ostanu na vlasti. 

Na ovakve Ðilasove tvrdnje reagovao je Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe Srpske napredne stranke koji kaže da Dragan Ðilas, pored titule najvećeg tajkuna nosi i titulu najvećeg licemera u Srbiji. 


"Doskoro je pričao o ugroženoj bezbednosti i opasnosti po život, a paradoks je da to priča čovek koji podržava poziv na silovanje premijerke Ane Brnabić, koji sedi zajedno sa ljudima koji pozivaju na vešanje te iste premijerke i predsednika, a njegov njegov prvi saborac Vuk Jeremić se slika sa čovekom koji je Aleksandru Vučiću pretio sudbinom pokojnog Zorana Ðinđića", navodi Mirković.

On u saopštenju upućenom medijima, dodaje, da nikoga iz Srpske napredne stranke pretnje neće uplašiti, niti će lažima obmanuti građane, jer, kako kaže građani sve jasno vide i zato je podrška Aleksandru Vučiću sve veća iz dana u dan, i poručuje Ðilasu da oni istovremenu tonu sve dublje upolitičku prošlost. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (36)

Loading
opera

15.11.2018 19:01

Posto Djilas i njegovi "jahaci apokalipse" tonu sve dublje i dublje , okomio se na SNS jer ima kapacitet i ume da radi. Narod to prepoznaje i ceni.

MIKI

15.11.2018 19:01

Djikiju sve krivo-razlogne moze da peljesi Srbiju.

Bojan

15.11.2018 19:03

Đilasa lupa kao otvoren prozor.

Queen038

15.11.2018 19:10

Ma da, zato je Djilasova politika bila jasna i uspešna,pokrasti Srbiju u što kraćem roku!!!!