TRAMPOV SPISAK SRBOMRZAČKIH TERORISTA U SRBIJI: Marinika, Čanak, Sergej i Gordana Čomić članovi ANTIFE!

Autor:

Vesti

03.06.2020

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogobrojne organizacije i pojedinci u Srbiji pristalice su ili simpatizeri pokreta Antifa, koji je Donald Tramp direktno označio kao teroriste. Radi se o organizaciji koju čine predstavnici "duboke države", radikalna levica, bankari i milijarderi poput Džordža Soroša i čvrsto su povezani.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Donald Tramp

Cilj im je uništenje nacionalnih država, zatiranje porodice, kao osnove društva, kroz jačanje gej-pokreta i borbu protiv vere, prevashodno hrišćanstva. Agresivni su u rušenju nacionalnih država i uspostavljanju globalnog totalitarizma.

PAKLENI PROGRAM

Antife u Srbiji su blisko povezane i sa udruženjem CANVAS, organizatorom takozvanih obojenih revolucija, a čiji je istaknuti član Srđa Popović, ideološki tvorac Otpora devedesetih godina prošlog veka. Među prvima se ofirala potpredsednica Đilasove Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, koja je nedugo posle Trampove najave brže-bolje sa svog Tvitera obrisala reč antifa.

RepublikaFoto: youtube.com/SkyNewsAustralia/printscreen
Pristalice Antife

Analitičar Branko Radun kaže da je ovaj pokret kod nas odavno pustio svoje pipke.

- Neki intelektualci, predstavnici NVO sektora i političari poput Marinike Tepić i Nenada Čanka javno su se deklarisali kao antifa. Sada vodeću ulogu preuzima Sergej Trifunović, a tu je i Gordana Čomić. Borko Stefanović je bio u tom fazonu, pa na neki način i Pokret 1 od 5 miliona.

ŠTA KAŽU PROZVANI

Nenad Čanak:

RepublikaFoto: Tanjug
Nenad Čanak

- Od kada se pojavio Tviter, ja sam na njemu. I tada sam napisao status o sebi, koji sadrži i antifa. Je l' stvarno mislite da ću menjati svoj status jer je strani političar odlučio da odstrani antifašizam?! Imam svoja ubeđenja za razliku od političara koja ne prolaze.

Zoran Živković:

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ/Srpski telegraf
Zoran Živković

- Gde me to povezuju sa Antifa?! Prati me 43.000 ljudi...

Gordana Čomić:

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Gordana Čomić

- Biti antifašista je civilizacijska stvar, to je odluka o sopstvenoj čovečnosti. I ko god je protiv da se to javno, jasno i glasno kaže taj ima problem sa zlom u sebi.

Plan je, između ostalog, da Srbija prizna da je bilo genocida u Srebrenici, da je NATO bombardovanje opravdano, da su Srbi odgovorni za ratove devedesetih na prostoru bivše SFRJ, da su Srbi vršili zločine nad Albancima na KiM...

Protiv političkih neistomišljenika organizuju tzv. građanske proteste, osporavaju rezultate izbora na ulici, napadaju vlast, kao autoritarnu i korumpiranu, za račun finansijera. Po istom principu je formiran i Otpor, u cilju rušenja Slobodana Miloševića - smatra Radun.

SAVET VUČIĆU

Profesor prava Dejan Mirović kaže da je glavni eksponent "duboke države" u Srbiji već 30 godina Sonja Liht, predsednica Beogradskog fonda za političku izuzetnost:

Nemačka pokrovitelj satanizovanja Srbije?

RepublikaFoto: Tanjug
Ivica Dačić

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je da ne razume svrhu pokretanja sajta ratusrbiji.rs Inicijative mladih za ljudska prava, takođe bliske antifama.

- To je još jedan od načina politizacije teme ratnih zločina, a čini mu se da je to možda i dobar način da se dođe do nekih fondova međunarodnih organizacija koje se time bave. Voleo bih da vidim koliko će toga biti kada je reč o ratnim zločinima nad Srbima u nekim drugim zemljama bivše Jugoslavije - otvoren je Dačić.

Pomenuti sajt je podržalo nemačko ministarstvo spoljnih poslova i baviće se, kako je saopštila inicijativa, "ratnim zločinima i drugim teškim kršenjima ljudskih prava na teritoriji Srbije u periodu od 1991. do 2001. godine".

- Sve ostale nevladine organizacije koje dele njene stavove su samo sateliti. Okosnica programa njenog fonda je nezavisno Kosovo i podrška Milu Đukanoviću. Ona i njoj slični zagovaraju zapadnu verziju istorije po kojoj su Srbi krivi za sva zla na Balkanu. Otud i insistiranje na nepostojećem genocidu u Srebrenici i tvrdnje o masovnim zločinima nad Šiptarima.

Poslanik i funkcioner Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović oglasio se na Tviteru i poručio da bi "osnovno Vučićevo obećanje u kampanji trebalo da bude obračun sa 'dubokom državom' u Srbiji".

 

 

- Da budem još precizniji, početak tog obračuna bi trebalo da krene od Srpske napredne stranke. U suprotnom, sve ono što gledamo u SAD lako može i ovde da se dogodi - napisao je Đukanović.

"Duboka država" u pravosuđu

Advokat Ivan Simić, kao primer uticaja globalista na naše društvo, daje svojevremenu odluku predsednice Vrhovnog kasacionog suda da odbije zahtev službe bezbednosti naše države da primeni recipročne mere u odnosu na službu bezbednosti države iz okruženja koja je sprovodila obaveštajne delatnosti prema našoj zemlji.

- Obrazloženje koje je dato bilo je da ta druga država mere prema našoj državi sprovodi u svemu prema svojim zakonima i propisima i sa teritorije svoje države, te da nema zakonskog osnova da se prema istoj odobri suprotstavljanje recipročnim merama! Takođe, odsustvo reciprociteta o primeni sporazuma o sukcesiji sa Hrvatskom takođe ukazuje na postojanje indicija o postojanju "duboke države" u našem pravosuđu, ali i nekim delovima finansijskih institucija - laže Simić za naš list.

SLUČAJ ZFD FORUMA: LAŽIMA PROTIV SRPSKOG NARODA

Poseban slučaj je nemački forum ZFD Beograd, koji blisko sarađuje sa Fondom za humanitarno pravo i Inicijativom mladih za ljudska prava, a podršku imaju u medijima, kao što su Danas, Slobodna Evropa i Al Džazira.

Tako je u vikend-broju Danasa objavljen intervju sa Mirsadom Duratovićem, predsednikom Skupštine grada Prijedora, a povodom nedokazanih tvrdnji da su Srbi 1992. godine terali muslimane i Hrvate da na stanove stavljaju bele trake koje su, navodno, bile signal koga treba likvidirati ili proterati. Preko toga bi se nekako i moglo preći da nije bilo pitanja novinarke Snežane Čongradin koje je glasilo:

- Kako ocenjujete odnos aktuelne srpske vlasti, ali i cele dominantne političke elite prema genocidima, ratnim zločinima i etničkim čišćenjima koje je sprovodila vlast Slobodana Miloševića?

Za šta se bori Antifa

  • Nekontrolisani priliv migranata
  • Nepostojanje granica
  • Ukidanje nacionalnog suvereniteta
  • Protiv porodice i tradicije
  • Podrška političkom gej-pokretu
  • Urušavanje hrišćanstva
  • Napad na "diktatore" Trampa i Putina
  • Rušenje "nepodobnih" režima

U tom pitanju sadržana je suština delovanja pojedinih NVO, koje se previše ne obaziru na istinu, jer je čak i Srbima nenaklonjen Haški tribunal utvrdio da zvanični Beograd nema ništa sa navodnim genocidom u Bosni. Takođe, ZFD i satelitske organizacije svake godine organizuju tribine posvećene "masakru u Račku", režiranom događaju koji je poslužio kao povod za bombardovanje 1999. Istina je, međutim, isplivala na videlo, pa je Račak potpuno izbačen iz optužnice protiv Miloševića.

ZFD je i među sponzorima dva albanska filma koji potpuno iskrivljeno prikazuju događaje na Kosovu.

U štampanom izdanju Srpskog telegrafa između ostalog pročitajte:

Predsednik Vučić odbrusio Evropskoj uniji.

Milo Đukanović sprema klopku za Srpske turiste.

Ceca dobila unuka, rodio se Željko Ražnatović.Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 4. jun 2020. godine

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading