PAD KABALE, SERIJAL SRPSKOG TELEGRAFA: Pape slave LUCIFERA!

Autor:

Vesti

18.06.2020

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sotona vlada Vatikanom, sedištem Katoličke crkve, a pape šalju tajne poruke, pokazujući satanističke simbole prilikom javnih istupa.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/pixabay.com/Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Kako tvrde autori filma "Pad kabale", moćnici koji vladaju planetom duboko su ogrezli u obožavanju Sotone i kanibalizmu. Glumac Kristijan Bejl se posle dobijanja Zlatnog globusa zahvaljuje Sotoni što mu je dao inspiraciju za ulogu. Kejti Peri na glavi nosi rajf sa đavoljim rogovima i promoviše kanibalizam, kao i Rijana, Ledi Gaga, Madona.

U filmu su objavljene fotografije pape Benedikta i Franje, koji pokazuju đavolji znak sa ispruženim malim prstom i kažiprstom.

KANIBALSKE SLIKE

Čelsi Klinton i cela njena porodica oduševljeni su sledbenici Sotonine crkve, koju vodi Anton Lavej, a jedna od pripadnica klana Rotšild, Filipin de Rotšild, nosi ogrlicu sa likom Sotone i obrnutim krstom. S druge strane, poznati američki lobista i prijatelj Hilari Klinton Džon Podesta u stanu drži sliku na kojoj je prikazano kako se dvojica muškaraca spremaju da pojedu trećeg.

Kabala surovo kažnjava one koji žele da progovore, a žrtve se simbolično vešaju o kvaku

Organizacija Q-anon, na čijim se saznanjima, uglavnom, bazira "Pad kabale", tvrdi i da holandski kralj Bernard i papa Franja vole lovačke zabave u tajnovitim šumama koje pripadaju kraljevskim porodicama. U satanističkim ritualima koji se tamo odvijaju navodno se love i ubijaju deca, a onda im se seku genitalije kao trofej. Zanimljivo je, navode, i da je munja dvaput udarila u Crkvu Svetog Petra u Vatikanu, odmah pošto je Benedikt pod pritiskom odstupio s mesta pape jer je skrivao pedofile od suda.

Holandska loza nacista

Bernard, deda holandskog kralja, koji je bio esesovac, jedan je od pripadnika tajnih vladara sveta

Deda holandskog kralja Vilema Aleksandera Bernard osnivač je zloglasne Bilderberg grupe, tajnog društva koje navodno pripada kabali, a okuplja jednom godišnje političke i industrijske lidere sveta. Bernard je, inače, bivši esesovac, a holandska kraljevska porodica i njihova argentinska tazbina, porodica Zoregijete, imaju vile u Bariločeu, skijalištu u koje su posle rata pobegli mnogobrojni nacistički naučnici i esesovci.

Satanistički kultovi su povezani širom sveta, a članstvo je uslov za napredovanje do vrha. Navodno, postoji snimak Hilari Klinton i njene desne ruke Hume Abedin kako siluju, ponižavaju, muče i ubijaju jednu devojčicu, kao i snimak Džona Podeste kako muči deteta pod tušem.

Kabala surovo kažnjava one koji žele da progovore, a žrtve se simbolično vešaju o kvaku. Na primer, tako je prošla modna dizajnerka Loren Skot, bivša devojka Nejtana Rotšilda, pripadnika dinastije koja drma svetom, a slučaj je zaključen kao samoubistvo.

 

Kris Kornel, frontmen rok grupe Audio-slejv, koji je bio zlostavljan kao dete, zajedno sa ženom osnovao je Fondaciju "Kris i Viki Kornel" da bi podržali decu žrtve zlostavljanja i zanemarivanja. On i njegov najbolji prijatelj Čester Benington pokušali su da razotkriju elitni krug pedofila. Posle Kornelove smrti, otkazano je snimanje filma o zlostavljanoj deci koji je planirao.

Ko su još žrtve kabale

* Beverli Ekeret tražila od Obame istinu o 11. septembru, odbila 1,8 miliona od vlade SAD, šest dana kasnije srušio joj se avion

* Nataša Džet, manekenka, istraživala elitni krug pedofila u Argentini, prozvala političare i papu Benedikta, nađena mrtva u hotelskoj sobi posle objave da misli da će biti ubijena

* Set Rič, insajder Vikiliksa, dva metka u leđa

* Entoni Bordejn, čuveni kuvar i TV voditelj, otvoreno je kritikovao Hilari Klinton, protivio se globalizaciji, išao na ostrvo pedofila Haiti da snimi epizodu za svoju emisiju o kuvanju. Mesec dana pre smrti objavio tvit o Hilarinom gnevu, koji je iskusio: "Pretpostavimo da je HRC (Hilari Klinton) supruga Sotone i da jede decu i štenad." A onda je iznenada umro pod nerazjašnjenim okolnostima

* Anabel Nilson, bivša žena Nejtana Rotšilda

* Aron Švarc, aktivista za koga se tek posle navodnog samoubistva, naravno vešanjem o kvaku, saznalo da je dokumenta prosleđivao Vikiliksu

ZLOSLUTNA OPOMENA

Beningtona je navodno u detinjstvu zlostavljao baš Džon Podesta, a zbog velike sličnosti se spekuliše da mu je bio biološki otac. Da li je slučajno da logo Beningtonovog benda Linkin park izgleda kao polomljena verzija simbola ljubitelja dečaka?

Tim Berling, poznatiji kao Avići, svetski poznati muzičar i producent, još jedan je od onih koji su se navodno obesili o kvaku. Možda je razlog ubistva njegov spot iz 2015. godine "Za bolji dan", koji jasno prikazuje i osuđuje trgovinu decom. Na kraju spota Avići glumi odraslog čoveka koji se sprema za osvetu i ubija zlostavljače, što navodi na pomisao da je i sam bio žrtva kao dete.

U sutrašnjem broju Srpskog telegrafa, kao i na portalu Republika.rs čekaju vas i druge ekskluzivne informacije kojih nema u drugim medijima.

Sutra: Tramp hapsi 100.000 moćnika

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana Srpskog telegrafa za 19. jun

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boris

18.06.2020 19:27

I naša manekenka afričkog porekla, Sara (čokomafin umetničko ime) je upravo trebala da izađe u javnost sa informacijama o pedofiliji u Srbiji i srpskoj politici, kada je nađena obešena, iako su njeni tvrdili da je upravo proživljavala najveće uspehe i najlepši period u životu.