Samo sa najboljima radi: Saša Kovačević u studiju Dženifer Lopez!

Autor: Alo.rs

Zabava

23.11.2018

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop pevač Saša Kovačević poznat je kao veliki perfekcionista u poslu i uvek za sebe bira najkvalitetnije pesme za koje ne žali novac, i za koje snima spotove vrhunskog kvaliteta.

Foto: instagram.com/sashakovacevic
Snima kod Džej Lo... Saša Kovačević

Ovoga puta otišao je čak u Ameriku kako bi snimio dve pesme sa saradnicima Dženifer Lopez, ali posle svoje turneje koju je tamo započeo. Kovačević će nakon poslednjeg koncerta u Atlanti, otići u Majami i snimiti dve numere koje će premijerno izvesti na svom velikom koncertu u "Štark Areni" na Dan zaljubljenih.

Foto: instagram.com/jlo
Mogla bi sa Saletom da snimi duet... Dženifer Lopez

- Saši je veoma važno da pre svega zadovolji svoje muzičke kriterijume, jer je tek tako siguran da će i njegova publika pozitivno reagovati. Oduvek se vodio idejom da nikada ne plasira pesme čim ih završi, već da prođe određeni vremenski period kako bi se uverio da je sve savršeno i pod konac - otkrio je izvor.

RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Zorana Tasovac i Saša Kovačević

- Nakon uspešnih koncerata koje je imao širom Amerike, on će otputovati u Majami, gde će u studiju „Rebel“ snimiti dve pesme koje je već pikirao kao velike buduće hitove. Zanimljivo je da je upravo u tom čuvenom studiju svoje najveće hitove snimila i pop diva Dženifer Lopez, koja i dalje sarađuje isključivo sa talentovanim muzičkim producentima koje je Kovačević angažovao. Iako će za dve pesme iskeširati pravo malo bogatstvo, njemu to ne predstavlja problem jer kada je reč o karijeri, ne voli da škrtari - zaključio je izvor.

Da će 2018. godinu pamtiti isključivo po dobrim stvarima, govori i činjenica da je zakazao svoj veliki solistički koncert u „Štark areni“ za 14. februar, a pre toga će nastupiti u sarajevskoj „Zetri“ 22. decembra. Kovačević može da se pohvali i time što je u ovoj godini postao preduzetnik, otvorio je restoran, a kako mu je krenulo, ostalo je još samo da se oženi.

A kao što je Republika.rs prva pisala, Saša će za doček 2019. godine pevati u Beogradu ispred Skupštine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading