Darku atrofiraju mišići: Evo na koji način planira da regeneriše telo!

Autor:

Zabava

27.11.2018

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić planira da se nakon izlaska iz bolnice podvrgne tretmanu promene krvi i na taj način regeneriše organizam i ubrza proces oporavka!

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ, Đ. KOJADINOVIĆ
Darko Lazić

- Otkako je, pre nešto više od mesec dana, doživeo tešku saobraćajnu nesreću, Darko se suočio s ozbiljnim zdravstvenim problemima i životnim izazovima. Srećom, prošao je period kada je njegov život visio o koncu, a otkako je saznao da je njegova verenica Marina trudna, počeo je intenzivno da razmišlja o budućnosti. Najviše ga brine pitanje koliko će njegov oporavak trajati i spreman je da uradi sve što treba kako bi što pre bio uz Marinu - kaže izvor i objašnjava da već po izlasku iz bolnice, Darko planira da promeni krv.

- Njega sada čeka dug proces oporavka, moraće dosta da radi na sebi kako bi ponovo mogao normalno da funkcioniše. Dugo će morati da ide kod fizioterapeuta, a sama pomisao na to, zadaje mu mnogo muka. Jednostavno, vezan je za krevet duže od mesec dana, mišići su mu atrofirali, telo mu je oslabilo i trebaće postepeno i polako da se diže iz kreveta i radi vežbe, kako bi uopšte stao na noge. Zbog toga i planira da svoj organizam regeneriše time što će otići na tretman promene krvi - kaže izvor.

 

- Darko je već počeo da se raspituje u kojim se klinikama radi ta procedura i koliko košta, a doktori su mu objasnili da bi mu, tokom tretmana, ubrizgali mladu i svežu krv. Inače, ovom tretmanu podvrgavaju se oni koji se bore sa konstantnim osećajem iscrpljenosti, a po završetku procedure, umor nestaje. Pogrešno je misliti da Darko želi da menja krv po uzoru na poznate rokere, koji to rade svakog puta kada preteraju s drogama i alkoholom - kaže izvor za beogradske medije na kraju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading