Ivan Marinković pobegao iz "Parova", pa odmah ovo uradio!

Autor: blic.rs

Zabava

27.11.2018

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković je sinoć pronašao način da pobegne iz vile "Parova", što je izazvalo šok kako među učesnicima rijalitija i članovima produkcije, tako i među pratiocima dogodovština stanara kontroverzne vile.

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Ivan Marinković

Iskusni rijaliti igrač nije odoleo, te se putem svog mobilnog telefona uključio u tzv. "lajv" na društvenim mrežama i otkrio gde se nalazi.

Naime, Marinković je, verovatno provokacije radi, otkrio svima da se nalazi u kafiću koji se nalazi veoma blizu vile "Parova", u društvu prijatelja, a tokom video uključenja imao je poruku za svoje nekadašnje cimere.

Foto: printscreen/instagram.com/ivanmarinkovic79
Ivan Marinković

- Pobegao sam iz "Parova" sa velikim razlogom. Više ne mogu da trpim torturu koju mi svi rade, i što samo po meni udaraju. Mogu samo da poručim svim gledaocima da uživaju, a svim učesnicima "Parova" koji su i dalje tamo, bez obzira na sve, da uživaju i da se bore do kraja. Poručio bih i Jeleni mojoj, a to mi je najvažnije: "Volim te najviše na svetu!" - obratio se naposletku Marinković i emotivnoj partnerki iz vile.

- Hteo sam sinoć da pobegnem sa njom. Čak sam napravio i plan kako da pobegnemo. Ja sam uspeo da pobegnem. Jeco, drži se i budi jaka. Ja ću te čekati napolju u svakom slučaju, ali to sigurno znaš. Budi najjača, kao što si bila na početku! - završio je svoje izlaganje dojučerašnji učesnik "Parova".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading