Željko Mitrović u studiju posle pet godina!

Autor: N. M.

Zabava

23.12.2018

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novom studiju jutarnjeg programa TV Pink danas od 9 časova očekuje vas i veliki intervju vlasnika i glavnog i odgovornog urednika TV Pink Željka Mitrovića, što će biti njegov prvi televizijski intervju posle pet godina.

RepublikaFoto: Pink TV
Željko Mitrović

Željko Mitrović će u "Novom jutru" sumirati više nego uspešnu godinu koja je iza najgledanije komercijalne televizije TV Pink i najaviće nove projekte koje gledaoci mogu da očekuju u sledećoj godini.

Mitrović će u "Novom jutru" sumirati više nego uspešnu godinu najgledanije komercijalne televizije

Pored novog voditeljskog para, Irine Vukotić i Živorada Žike Nikolić, koji se pridružio Dei Đurđević i Predragu Sarapi, od danas ćete videti novi, prošireni studio i potpuno drugačiji vizuelni identitet najgledanijeg jutarnjeg programa svih komercijalnih televizija.

Osim vesti iz zemlje i sveta, kao i stručnih sagovornika, u jutarnjem programu "Novo jutro" i dalje ćete gledati dobro poznate rubrike: "Tema jutra" i " (Ne)zapaženo", koja se bavi temama o kojima se nije mnogo govorilo u javnosti, kao i "Prelistavanje", koje podrazumeva razgovor o aktuelnim događajima i ličnostima koje su okupirale pažnju štampanih medija. Rubrika "Pod reflektorima" posvećena je glumcima, dok će u rubrici "Hit jutra" gostovati pevači.

RepublikaFoto: youtube.com/multimedium
Željko Mitrović

Još jedna novina su snimci iz helikoptera, što do sada nije viđeno u ovim formatima, a očekuju vas uključenja naših reportera iz svih većih gradova širom Srbije.

"Novo jutro" je idealan način da započnete dan, zato ne propustite jutarnji program sa voditeljskim tandemom Deom Đurđević i Predragom Sarapom i Irinom Vukotić i Žikom Nikolićem, svakog radnog dana od 06.45 do 11 časova samo na TV Pink!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading