Haos na suđenju Nataše i Luke: Svedočio veštak, fotodokumentaciju njenih podliva nije napravio MUP!

Autor:

Zabava

26.12.2018

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ročište koje je održano u Prvom osnovnom sudu u toku kog je u slučaju Nataše Bekvalac i Luke Lazukića, prekinuto je u toku svedočenja sudskog veštaka.

RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Prekinuto ročište... Nataša i Luka

Sudski veštak Tužilaštva Miloš Jančić, otkrio je za beogradske medije da je ročište prekinuto zbog uzavrelih strasti:

- Pretres je prekinut jer su strasti uzavrele! Ja sam saslušavan od strane stručnog savetnika koga je angažovala odbrana, u pokušaju da ospori osnovni nalaz u kome su objektivizirane povrede koje je pretrpela Nataša Bekvalac. Osporava se dokumentacija da se doktori Urgentnog centra nisu potpisali, da sami izveštaji nisu potpuno validni, da su specijalizanti potpisali izveštaj, a ne specijalisti, maltene da su krivotvorili izveštaj, što nije tačno jer je sve urađeno kako treba - naveo je sudski veštak Tužilaštva.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Želi da dokaže da nije tukao suprugu... Luka Lazukić

- Izveštaji nedvosmisleno govore da je bilo povreda. Pokušava se da se to ospori tako što, navodno, lekari nisu u potpunosti validno sačinili izveštaj. S moje strane, taj deo je odbranjen. Sad se insistira na fotodokumentaciji, koja je rađena u privatnoj režiji i koja nije mogla da bude uzeta u obzir, jer imate medicinsku dokumentaciju u predmetu, a fotografije nisu rađene u MUP-u. Odbrana u nedostatku drugih dokaza nameće fotografije, a na sudu je da li će to prihvatiti ili ne. Moj nalaz potvrđuje da je Nataša zadobila povrede šakom i šakom stisnutom u pesnicu. Sudija je napravila pauzu jer smo dugo bili unutra, a i uzavrele su strasti - dodao je Janičić.

Foto: e-stock/K. Mihajlović
Nataša Bekvalac i Luka Lazukić

Nataša Bekvalac 14. aprila prijavila je svog supruga Luku Lazukića za porodično nasilje koje se odigralo u njihovom stanu prethodne noći. Ona je najpre bila u Urgentnom centru gde su joj konstatovane lakše telesne povrede, a potom i u policiji. Nakon toga, 10 dana kasnije oboje su dali iskaz u Prvom osnovnom sudu, a 3. maja Lazukić je podneo krivičnu prijavu protiv Dragoljuba Bekvalca, Natašinog oca, zbog navodnih pretnji u jednoj emisiji. Nataša i Luka sreli su se tek 2. jula na sudu, a 19. je Luka prvi put posle tri meseca video ćerku Katju u Centru za socijalni rad. Luki je do 2. jula bio zabranjen prilaz Nataši Bekvalac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading