Kija zapušila dušmanima usta: Posle ovog poteza svi će je gledati drugim očima!

Autor: Pink.rs

Zabava

27.12.2018

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica rijalitija "Zadruge", pevačica i članica žirija u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars", poznata je po tome da često zna da indirektno svojim objavama proziva bivšeg muža Slobodana Radanovića ali sada nije naznačila na koga je tačno mislila kada je ovo napisala.

RepublikaFoto: e-stock
Kija Kockar...

Ona je objavila fotografiju na kojoj se vidi da je ona još kao devojčica uplivala u muzičke vode. Svojom objavom javnosti je pokazala da ona nije tek tako počela sa pevanjem.

- Alo ja kad sam pevala, pola vas nije bilo ni u planu! - napisala je Kija na fotografiji koju je objavila na svom Instagram storiju.

Foto: instagram.com/kija_kockar__official

Kija Kockar kao mala...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
dragana

27.12.2018 14:08

Ne znam ko toliko ovu Kockarevu dize u nebesa,sad ispade i njena majka kao " dobra vila"pazi bogati hranila Duska Tosica,cvrc milojko

Odgovori 0 24
Miroslav

27.12.2018 17:10

@dragana - Dragana jako si zlobna i pokvarena. Duško je iz Orlova za odakle je i moj otac,tamo imam brata od strica i znam da su bili jako siromašni. Duško je igrao fudbal u F.K.Proleter iz Zrenjanina. Juniori nisu imali bonove za ručak u restoranu ,,Stadion'' posle ,,Kamel'' .Bio je gladan posle treninga pa mu je Nadica uvek nalazila nešto da pojede. To što vi mrzite uspešne vaš je problem

Odgovori 22 0
Časlav

27.12.2018 19:47

@Miroslav - Dragana (Anabela) samo komentariše tamo gde se piše o Kiji.

Odgovori 15 0