Edita poslala Luni jasnu poruku: Rođaku ne gleda ali ima svašta da joj kaže!

Autor: blic.rs

Zabava

30.12.2018

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Edita Aradinović tvrdi da nikada ne bi postala deo rijalitija jer ih ne prati, ali navodi da joj je drago što njenu rođaku Lunu više ne spominju u negativnom kontekstu.

RepublikaFoto: instagram.com/editaaradinovic
Edita Aradinović...

- Ja ne bih ušla. Ne pratim rijaliti programe jer i nemam vremena, ali primećujem da nema vise toliko loših komentara, ne spominju je mnogo, a i ako je spomenu to bude u nekom pozitivnijem kontekstu. Želim joj puno sreće i pameti, a ima je - kaže pevačica.

Edita od početka karijere neguje određeni muzički pravac, ali kako nam otkriva, ne bi se libila ni da sarađuje sa nekim od sve popularnijih hip - hopera.- Drago mi je da se hip hop vratio na velika vrata, ja lično ne slušam taj pravac nesto preterano, mada volim da budem upućena u sve sto se dešava, a vezano je za muziku, pa se desi da mi nesto privuče i malo vise pažnju, s’ toga bih I pristala u slučaju da izvođač te vrste muzike i ja nađemo neku zlatnu sredinu....Što da ne - poručila je Edita, i dok joj karijera ide uzlaznom putanjom, deluje da u ljubavi nema toliko sreće. Nakon raskida dugogodišnje veze sa dečkom Stefanom pevačica navodi da se posvetila muzici.

RepublikaFoto: instagram.com/editaaradinovic/youtube/Zadruga Official
Rođake...

- Niko me trenutno ne interesuje... Trenutno sam usredsređena na moju prvu i pravu ljubav, a to je muzika, pa i većinu vremena provodim sa “njom” u studiju gde i radim na novom albumu... Štaviše, kada je ljubav prema muškarcima u pitanju nešto su mi svi oko mene  užasno dosadni - rekla je atraktivna pevačica kroz osmeh.

Pripreme za Novu godinu su gotove, a Edita je u predstojećoj 2019 - oj svima poželela ono najvažnije: zdravlje i sreću.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lazar

30.12.2018 13:13

Da Luna ima pameti ne bi ponovo ušla u Zadrugu. Gurnula je mama Anabela. Mami trebaju parice.