(VIDEO) Lukasov sin puši marihuanu?!

Autor: D. L.

Zabava

11.01.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin folk pevača Ace Lukasa Andrej Vuksanović objavio je na svom Instastoriju kratak snimak na kom se vidi kako puši umotani duvan koji podseća na marihuanu, pa se podigla velika prašina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

F A M I L Y $

A post shared by Andrej Lukas (@andrej.lukas1) on Dec 21, 2017 at 12:02pm PST

Naime, Lukasov naslednik je na snimku pozirao u momentu dok je palio zavijenu cigaretu koja više podseća na džoint, čime je mnoge zaintrigirao. Njemu je u inboks stiglo pregršt poruka od pratilaca koje je zanimalo šta folkerov sin zapravo drži u ruci, ali im on nije odgovarao.

Ovo nije prvi put da je Andrej na društvenim mrežama pozirao sa "sumnjivim cigaretama" u ruci, međutim, njegov otac Aca je za medije pre nekoliko meseci otkrio da Andrej konzumira isključivo cigarete i da nema potrebe da se diže bilo kakva prašina oko toga da on navodno konzumira marihuanu. Andrej je mnoge iznenadio i svojom smelošću nakon što je istetovirao lik svoj oca, pa se ogromnom tetovažom pohvalio na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FU*K SCHOOL?? #saucelikethis

A post shared by Andrej Lukas (@andrej.lukas1) on Jan 9, 2019 at 5:29am PST

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading