Stigle je godine: Nikolina Pišek hoće ovu promenu na telu!

Autor: Blic.rs

Zabava

08.02.2019

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna voditeljka po mišljenju mnogih i dalje je seks-simbol.

RepublikaFoto: instagram.com/nikolina_pisek
Nikolina Pišek...

Međutim, ona za sebe ne smatra da je idealna.

Iako bi mnogi kada pogledaju Nikolinu Pišek pomislili da ne postoji deo tela kojim nije zadovoljna, istina je nešto drugačija. Ona je nedavno krenula u teretanu kako bi sredila sitnice kojima nije zadovoljna.

Naime, Nikolina priznaje da će dati sve od sebe da na leto bude fit, a na pitanje šta to na sebi treba da sredi pomoću sprava u teretani, odgovara:

- Daću sve od sebe da i ove godine budem fit. Sad krećem u teretanu i u tesanje ove linije. Održavam se stalno. Malo finese treba da se sređuju. Na primer bokovi... - rekla nam je Nikolina Pišek.

RepublikaFoto: instagram.com/nikolina_pisek
Nikolina...

Voditeljka je nedavno zablistala na jednom događaju, ali priznaje da se u poslednji čas odlučila da dođe, jer joj je ćerka bila bolesna.

- Ja sam u poslednji trenutak odlučila da ću da dođem jer mi je devojčica bila bolešljiva. Pa nisam znala hoću li ili neću da dođem. Sada je ćerka dobro, hvala na pitanju - dodaje voditeljka.

Foto: instagram.com/nikolina_pisek
Nikolina u izazovnom izdanju...

Proverili smo da li je sada fleksibilnija kada je u pitanju zdravlje njenih ćerki, ili baš uvek sve drži pod kontrolom.

- Sa prvom ćerkom sam bila poprilično opuštena, sa drugom nisam, što znači da godine nisu uvek prednost i da je iskustvo neki vid prokletstva. Kad manje znaš, lakše prolaziš, a sada sam opreznija - završava Nikolina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading