Takmičarki "Zvezda Granda" prete zbog Karleuše: Mira u strahu za sebe i svoje najbliže!

Autor:

Zabava

26.02.2019

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukob Jelene Karleuše i Mire Medan u "Zvezdama Granda" podigao je veliku prašinu, jer se nastavio i van takmičenja. Zbog reči koje je porodica Medan uputila divi, na njihovu adresu su počele da pristižu preteće poruke, što ih je jako uznemirilo, te se takmičarka obratila javnosti!

RepublikaFoto: printscreen/TvPRVA/facebook.com/miko.medan
Rat Karleuše i učesnice "Zvezda Granda" ne jenjava...

Njen post osvanuo je na njenom Fejbuk profilu, a isti ćemo objaviti u celosti.

- Dragi moji,primorana sam da ovo sada napišem, dolaze mi preteće poruke od strane JK fanova i prijatelja, ne mogu reći da JK ima veze sa tim, niti želim. Poruke koje su mi poslali su sledece: "Čuvaj se" JK znam je dobro, ona nije naivna ni malo , pritom ima puno para i dosta opasni ljudi uz nju, ovo ti kažem iz dobre namere, ipak si ti porodična žena, imaš decu i čuvaj ih. Sledeće su bile, pogrdne reči psovanje sve i svašta i onda pretnje polomićemo ti noge, ruke, nikada više nećeš pevati, ne znaš ti još ko je JK. Nećete dobro proći ni ti, ni tvoj muž.

- Takvih je najviše poruka bilo. Mene više brine ova iz dobre namjere poruka. Ja JK nikada nisam uvredila, za razliku od nje koja mene vređa od ZG pa nadalje. To sve govori ko je ona! Ja sam neki dan zamolila sve ljude koji mene podržavaju da ništa loše ne pisu JK, to sam javno napisala i to sada ponavljam. Pustite je ona se hrani ovakvim stvarima, meni sve ovo smeta i ne treba. Zelim da ovo prestane... Molim Vas novinare da ne dajete više ovome na značaju, pritom i ljudima je dosadno, a meni stvarate probleme gore navedene u tekstu. Hvala Vam na podršci,bili ste fer ali ovo ode u krivom smeru... Hvala još jednom svima od srca. Vasa Mira.

Podsetimo, nakon negativnih komentara koje je na račun izgleda Jelena uputila Miri iz Trebinja nakon njenog predstavljanja u ZG, suprug takmičarke, Milorad Medan, žestoko je pevačici "vratio" milo za drago putem svog Instagram profila, kada se divi obratio objasnivši joj da je upućen u njenu navodnu seks aferu koja je zatresla region, pa time pokazao da neće ostati nem kada je u pitanju vređanje sopstvene žene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading