Zorica pravila gej-orgije u svom motelu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković više puta je bila na ivici zakona sa svojim biznisom i kafanama koje je držala godinama, a po gradskim kuloarima se pričalo da je svojim prijateljima uz iće i piće obezbeđivala i devojke za zabavu. Pevačicu su 2011. optužili da je otvorila javnu kuću i da podvodi mlade devojke imućnim biznismenima, a ona je sve to demantovala na sebi svojstven način. Kako Rijaliti saznaje, Zorica je odlučila da svoj ondašnji motel u Jajincima pretvori u gej-bordel, što ju je zamalo skupo koštalo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zorica Marković

- Kako je njen motel počeo da bije glas da je kupleraj za prostitutke, Zorka nije želela da rizikuje da neko zaista nahvata neke prostitutke u njenom objektu, pa je odlučila da se prebaci samo na gej-populaciju. Ona je svoj motel sredila po njihovom ukusu kako bi oni mogli da se skupljaju na jednom mestu, gde bi imali sve pogodnosti za intimiziranje van očiju radoznalih ljudi.

- Danima je išla reklama na svim mogućim gej -sajtovima namenjenim ovoj populaciji da ih dobar provod i pogodnosti očekuju u Zoričinom motelu. Interesovanje je bilo veliko, a Zorka je zadovoljno trljala ruke jer se očekivala odlična zarada. U oglasu je navedeno da gosti imaju na raspolaganju saunu, džakuzi i sobe za spavanje - započinje priču dobro upućen izvor i nastavlja:

Danima je išla reklama na svim mogućim gej-sajtovima da ih dobar provod i pogodnosti očekuju u Zoričinom motelu

- Prva žurka bila je van očekivanja. Gejevi su pristizali sa svih strana i motel je bio krcat. U neko doba noći alkohol i atmosfera su učinili da se momci toliko opuste da su se poskidali i počeli da se ljube, vataju i šire blud i razvrat. Bilo je i onih koji su se seksali po mračnim ćoškovima Zorkinog objekta. Da ne pričam šta se dešavalo po sobama motela, gde su odlazili oni malo stidljiviji parovi - kaže izvor Rijalitija blizak pevačici i objašnjava kako joj je i taj biznis propao.

- Kako se glasine brzo šire, komšijama je preneto šta se dešava kod njihove komšinice u motelu, pa su počeli da se zgražavaju i sablažnjavaju na ono što im je Zorica priredila. Ove glasine su stigle i do grupe navijača iz Jajinaca, koji su odmah digli dževu zbog orgija u njenoj kafani. Oni nisi časili ni časa, pa su joj odmah poslali poruku pretnje da će dići u vazduh i nju i gejeve i ceo motel ukoliko ne bude prestala da im dovodi te "boleštine" u njihov kraj. Zorica se prestravila, znala je da se ti momci ne šale i da može da strada ako nastavi sa gej-žurkama. Odmah je alarmirala svog menadžera i naredila mu da stavi katanac na motel, a gejevima napiše da više nema sastajanja kod nje i da traže drugo mesto za svoje igrarije - završava naš izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Boris

26.02.2019 11:57

Motel nije njen? Svako može da zakupi ali ne može svako da kupi.

Odgovori 12 0
Ala

26.02.2019 13:00

Nemoralni um.

Odgovori 12 0
Ljubica

05.03.2019 15:11

Bolesna baba koja se vucara po rijalitijima