Aleksandra Prijović je ovde živela: Ovo je kuća u kojoj je pevačica provela detinjstvo!

Autor:

Zabava

30.04.2019

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Aleksandra Prijović teško je živela u detinjstvu, a obzirom na to da su joj roditelji Borka Mihajlović i Nedeljko Prijović razvedeni ona je od malena živela na dve lokacije.

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Kuća njenog oca u kojoj je provela veliki deo detinjstva... Aleksandra Prijović

Kuća njenog oca u Bajši bila je i njen dom u koji je odlazila, a uvek su je raširenih ruku dočekivali baka i deka:

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Aleksandra

- Svakog vikenda je tu bila. Mama je preda nama, pa bude ovde i onda je vodimo na granicu, ona je preuzme... Mama ako je išla da radi ona je znala da je tu najsigurnije. Nazove i kaže: "Deda, dođi" i deda sve ostavlja. Sa mnom je išla da radi, ja sam radila u klanici, i ja sam htela da vidi kako se radi. Ona je išla celu nedelju posle toga. Svaki dan. Ja nisam baš dozvolila sve što hoće, ali deda, to nema - pričaju s osmehom na licu za emisiju "Premijera Vikend Specijal" Aleksandrini baba i deda, pa nastavljaju:

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Deka i baka Aleksandre Prijović

- Pevanje je bilo na prvom mestu. Dosta nas je slušala, kad je stan trebala da uzme, nas je zvala. Ležali smo jednom tu na travi i ja sam se pravila da ću kao dedu tući. Ona me je ugrizla, pa mi kaže - šta ću kad si bila bezobrazna - priča njena baka.

- Kad god je došla, tu su je čekali drugari i drugarice. Volela je da luta, da ide negde. Dole je bio neki kafić i ja čekam celu noć, da ne ide sama. Volela je da peva, to se videlo da je njen život. Jako je bio lep osećaj kad se pojavila prvi put na televiziji. Danas je već formirana žena, a tada je bila tvrdoglava, to što hoće, mora da dobije. Koliko sam mogao ja sam učinio da bude u dobrom društvu, ona je volela da izlazi, ja sam jedinac kao i ona i onda dođe ovde i trči za društvom - rekao je Aleksandrin otac.

Foto: youtube.com/Premijera Official
Kuća u kojoj je pevačica provodila dosta vremena...

- Ja se sećam, ona krene - a nema šanse, ja je čujem i ustajem ja! Volela sam da idem sa njom na posao. Volela sam i da izlazim. Imala sam par drugara, a tata je uvek bio tu sa strane, nije me puštao samu. On je uvek bio ispred ili unutra, baš je pazio na mene. Mlada sam bila, žensko, dobra je to bila odluka. Nedavno sam išla baš tim putem, a dugo nisam prolazila i baš sam se setila svega toga. 15 godina su oni mene tako vozili, ali stalno sam ja išla ovamo-tamo, volela sam da idem kod deke, bake i tate... - otkrila je Aleksandra.

Foto: youtube.com/Premijera Official
Nedeljko Prijović, Aleksandrin otac

- Deka je bio... zato sam i vezana toliko za njega. Oni stalno dolaze, stalno ih zovem i ja ih teram, oni neće, da imamo svoj mir, ali ja volim. Jako se radujem kad vidim osmehe na licima kada vide bebu. Meni nije bilo lako, želela sam da mama i tata budu zajedno, no, to nije bilo moguće, ali svi su me razmazili. Gledali su baš zbog toga da mi pruže veliku ljubav. Tata nije bio strog, kod njega je sve moglo, samo na lep način - ispričala je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading