Još sam pod utiskom: Tijana Dapčević emotivnom porukom podržala sestru Tamaru na Evroviziji!

Autor:

Zabava

18.05.2019

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras se očekuje finalno veče izbora za Pesmu Evrovizije, a sa naših prostora direktno u finale su se plasirale Makedonija, Slovenija i Srbija.

Foto: instagram.com/tijana.dapcevic
Tamara i Tijana...

Tamara Todevska, predstavnica Srbije, pravo je iznenađenje i podržalo ju je veliki broj poznatih ličnosti, a najponosnija na nju je njena sestra, poznata pevačica Tijana Dapčević.

Tijana se ovih dana nije oglašavala na društvenim mrežama, što je ponekim bila čudno, a ona se danas oglasila na Instagramu i istakla da je i dalje pod utiskom njenog nastupa na Evroviziji i poslala joj poruku podrške koja je sve raznežila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tijana Dapčević (@tijana.dapcevic) on May 18, 2019 at 4:12am PDT

 

- Još uvek sam pod utiskom i najponosnija sam sestra na svetu. Večeras možemo (i moramo) svi da glasamo broj 8 - napisala je ona i tako dala podršku sestri koja je otpevala numeru "Proud"

Kao što je Tijana napisala, Tamara nastupa pod brojem 8, a nastup naše Nevene Božović koja nastupa sa pesmom "Kruna" gledaćemo pod brojem 23.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading