Sve se iskomoplikovalo: Scene Nataše kao brinete u novom spotu publika ipak neće videti, evo i zašto!

Autor:

Zabava

12.07.2019

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataši Bekvalac ovih dana ne ide sve po planu!

RepublikaFoto: printscreen/TVPRVA
Nataša Bekvalac

Pevačica je jutros najavila da će se pojaviti na promociji svog novog albuma, ali da je jako neraspoložena i zamolila svoje pratioce da joj ne postavljaju pitanja u čemu je problem. Naime, u medijima se pojavila informacija da ju je bivši suprug Luka Lazukić pretukao nakon što mu je kazala da je bila sa teniserom Ilijom Bozoljcem, što je Bekvalčevu očigledno i rasplakalo. Sve detalje pročitajte u linku ispod.

Pevačica se danas pojavila na promociji nove pesme i spota "Dođi mami" u Novom Sadu i odgovarala na pitanja novinara.

Jedni od njih prisetili su se njene fotografije sa snimanja spota na kojoj je brineta, pa ih je zanimalo da li će se  prefarbati jednog dana u ovu boju kose.

Pevačica je sve iznenadila odgovorom:

-  Izbacili smo tu scenu! Zato što ja ne znam da se ponašam ako nisam plava, ali bukvalno, imala sam osećaj kao da na glavi imam nešto što je jako neprijatno i promenila sam ponašanje. Ne kažem da sam bila pametnija, ali pokušala sam, nije mi išlo i vratila sam se u svoju bazu - dodala je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading