Nova pesma joj došla glave: Nataša u depresiji zbog negativnih komentara na Jutjubu!

Autor:

Zabava

21.07.2019

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac je nakon burne prošle godine i prilagođavanja na novonastalu situaciju nakon teškog razvoda sa Lukom Lazukićem, ove godine konačno stala na noge i posvetila se svojoj karijeri.

RepublikaFoto: youtube.com/ Emisija Premijera
Nataša Bekvalac

Ona je gostujući u jednoj poznatoj emisiji progovorila o svojoj novoj pesmi "Dođi mami", a ova pesma je već ostavila utisak na publiku. 

- Priprema za ovu pesmu trajala je nekoliko meseci, zato što smo puno toga uradili, pa bacili u kantu, ali je to period u kom ja najviše uživam. To je, kako ja kažem, proces pravljenja muzike, za razliku od većine izvođača koji dobiju gotov demo snimak pesme to je to. Ja sam se bavila od pronalaska ritma, atmosfere u kojoj  će biti pesma, naravno i o samom tesktu. Sam taj period je bio jako kvalitetan - istakla je Nataša.

Ono što je pevačicu zabrinulo jesu i jako loši komentari koje je videla na Jutjubu. 

- Meni je žao što ja ne mogu da objavim na Instagramu ono što je meni zanimljivo, jer to je na granici onog pristojnog, ali nađem meru. Malo sam se iznenadila Jutjub komentarima koji su jako loši, što me je malo omelo. Ali ljudi kada čuju nešto novo, na šta nisu navilki da čuju, odmah shvate kao nešto loše, ali shvatila sam da to mene ne može da poremeti - završava Nataša

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dr

22.07.2019 12:47

Pesma je dobra ali ne i Nataša.

Odgovori 10 0