Tada joj je to značilo kao milion dolara: Nećete verovati za koju cifru je nastupala Kaća Grujić na početku karijere!

Autor: Informer

Zabava

29.08.2019

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je u "Zvezdama Granda" 2013. godine osvojila tek osmo mesto, Katarina Grujić spada u red najpopularnijih pevačica koje su proistekle iz ovog muzičkog talent šou-programa.

RepublikaFoto: youtube.com/TVKopernikus
Katarina Grujić

Podsetimo, njena karijera je otpočela iste godine singlom "Jedno đubre obično", a prošle godine je objavila i prvi studijski album.

Međutim, kako sama Katarina otkriva u poslednjem intervjuu, od pevanja je zarađivala i pre nego što se pojavila u spomenutom takmičenju.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Katarina Grujić

- Prvi honorar koji sam zaradila u životu iznosio je 150 evra. Bilo je to kada sam prvi put stala na scenu sa svega 18 godina u jednom beogradskom klubu. Tada se još nisam prijavila za takmičenje "Zvezde Granda" - otkrila je Grujićeva, prisetivši se zatim i prvog poljupca u životu rečima, "Bilo je to u osmom razredu. Bežala sam kao oparena jer me je bilo sramota što smo se poljubili na javnom mestu. Ne mogu da se setim da li nam je poljubac bio lep ili grozan".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading