Otvoren STOP ŠOP ritejl park u Lazarevcu - Zvezda otvaranja ŽELJKO JOKSIMOVIĆ!

Zabava

15.09.2017

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvrti Stop Šop ritejl park u Srbiji otvoren je juče u Lazarevcu. Otvaranje su vodili popularna televizijska voditeljka Nina Seničar i duhoviti Insprektor Blaža, a posetioci su imali priliku da tokom celog dana uživaju u fantastičnom programu, specijalnim popustima, kao i raznim iznenađenjima! Zvezda večeri bio je popularni kantautor Željko Joksimović, jedan od najuspešnijih muzičara na Balkanu, koji je zabavljao publiku u završnom delu programa.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Željko Joksimović

Tokom dana, posetioci su uživali u nastupima KUD-a Dimitrija Tucovića, glumca Nebojše Milovanovića i Golden Noise dueta i družili se sa mnogobrojnim zabavljačima. Tropiko bend, popularni pop sastav, zagrejao je atmosferu svojim dobro poznatim hitovima. Slavni pevač, tekstopisac i kompozitor Željko Joksimović, prepoznatljiv po svom neospornom šarmu, izveo je pred velikim brojem posetilaca svoje najveće hitove koji su ga proslavili i van granica naše zemlje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading