Spremna za promociju "Ljubomore"! Bilja Sečivanović sa verenikom krstarila Lefkadom!

Autor:

Zabava

13.09.2019

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilja Sečivanović iskoristila je kratku letnju pauzu u nastupima da sa verenikom Aleksandrom Nedićem otputuje do Grčke gde su na Lefkadi svojim gliserom obilazili plaže i uživali u zasluženom odmoru.

RepublikaFoto: Promo foto
Biljana Sečivanović

Srpska Kim Katral na odmoru je napunila baterije pred jesen u kojoj je očekuje mnogo poslovnih obaveza od kojih je prva promocija pesme "Ljubomora" koja će biti premijerno prikazana ovih dana.

- Iza nas je uspešna godina ispunjena obavezama i naravno da sam jedva dočekala odmor. Aca i ja smo sa porodicom otputovali i iskoristili svaki trenutak da se lepo provedemo. Obilazili smo skrovite plaže, uživali u suncu, divnoj hrani i svemu onome što ovo ostrvo može da ponudi, ali ono što mi je najbitnije je da smo imali vremena da se u potpunosti posvetimo jedno drugome. I na kraju, presrećna sam što me je po povratku sačekao završeni spot za pesmu "Ljubomora" i jedva čekam da ga prikažem publici i čujem njihovo mišljenje- rekla je Bilja a sudeći po reakcijama onih koji su pesmu imali priliku da čuju, u pitanju je veliki budući hit što su potvrdili i komentari na društvenim mrežama kada je podelila delić pesme. 

RepublikaFoto: Promo foto
Sa verenikom uživala na Lefkadi

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Živo

13.09.2019 15:03

Ala su ne-lepi.