Susret najboljih glasova Balkana: Aleksandra i Nina zablistale na događaju u Beogradu!

Autor:

Zabava

13.09.2019

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dolazak Aleksandre Radović i Nine Badrić na proslavu magazina "Hello" izazvao je posebnu pažnju javnosti.

RepublikaFoto: Privatna arhiva/Hello magazine
Aleksandra i Nina...

Pevačice koje godinama važe za najveće ženske pop zvezde regiona odabrale su modne kombinacije u kojima su zablistale! Ni jedna, ni druga ne mogu se često videti na događajima i gradskim dešavanjima, zbog čega su njihove fotografije na društvenim mrežama oduševile fanove širom regiona.

- Ne odlazim često na gradska dešavanja, ali bi moj dolazak na ovu proslavu mogao da se protumači kao simbolični početak nove radne "sezone" tokom koje ću održati brojne koncerte u regionu, među njima i onaj u Zagrebu u čuvenoj dvorani "Lisinski" 10. novembra. U planu je izlazak i novog albuma - izjavila je Aleksandra Radović, koja je ovog leta oduševila publiku novim singlom "Ne volim te" koji je postao pravi radijski hit.


Pred koncert u Zagrebu, posebnu podršku pružila joj je koleginica Nina Badrić:

- Ne sumnjam da nam Aleksandra sprema magično veče u Zagrebu. Svi jedva čekamo da je čujemo - rekla je poznata pevačica.
RepublikaFoto: Privatna arhiva/Hello magazine
Aleksandra Radović...

U pratnji članova svojih timova, Nina i Aleksandra su do kasno u noć uživale na zabavi, a svoje fanove i pratioce na društvenim mrežama oduševile su zajedničkim fotografijama, na kojima su pozirale u otmenim modnim kombinacijama.  

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading