(VIDEO) POTRESNO! Anabela sa suzama u očima progovorila o razvodu sa Atijasom: Danima sam se osećala kao da mi je neko umro!

Autor:

Zabava

27.09.2019

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovog subotnjeg popodneva u emisiji "Magazin In" autorka i voditeljka Sanja Marinković ugostiće pet poznatih dama.

RepublikaFoto: youtube.com/ informator
Anabela...

Naime, Sanja će o aktuelnim temama govoriti sa pevačicama Nadom Obrić, Radom Manojlović, Snežanom Berić, poznatijom kao Ekstra Nena, Teodorom Džehverović i Anabelom Bukvom.

Anabela se nedavno razvela od Andreja Atijasa, a sada je smogla snagu da stane pred kamere i podeli sa javnošću svoju bolnu ispovest.

- Ovo je prvi put ovako lajv da govorim. Postoji neka neraskidiva nit između nas dvoje i uvek će postojati, iako ćemo i jedno i drugo da krenemo dalje, a on je već krenuo... Ja moram da priznam da sam danima bila kao da mi je neko umro. Nijedan me muškarac nije osvajao tako kao on - rekla je Anabela u ''Magazinu In'' sa suzama u očima.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Andrej i Anabela...

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije ''Magazin In'' koje je na programu TV Pink u subotu, 28. septembra u 17h.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Gorana

27.09.2019 13:48

Sad cemo ,danima da citamo kako je ucveljena ,kako pati..a zaboravila je,koliko se radovala razvodu Kije I Slobe!Secam se ,kad je izjavila-Jedan razvod,ni prvi ni poslednji !misleci na Kiju!Pricala je kako je slatka ljubav izmedju Slobe I njene..kupovala mu gace I poklone ,obecavala stan..samo da bi dobila ,pokretni bankomat-Balvana,ali joj se obilo o glavu ,kao I Jasmina Skender-karma kucka!

Odgovori 23 1
Slavko

27.09.2019 16:16

Dobri i miroljubivi ljudi i žene se ne razvode.

Odgovori 22 1
Miško

28.09.2019 08:20

Samo misle na svoje zadovoljstvo a deca neka pate. Takvi roditelji i nisu za decu.

Odgovori 13 0
Ribolovac

28.09.2019 09:09

Anabela pokušava u provodu da zaboravi razvod kao da je juče razvedena. A razvod bio pre dva meseca.

Odgovori 13 0