Sloba Radanović pokušava da rasturi vezu Lune i Marka: Pevač pao na kolena, hoće opet sa Đoganijevom SVE!

Autor: Hit, Informer

Zabava

02.10.2019

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović pokušava ponovo da smuva bivšu ljubavnicu Lunu Đogani! Pevač, koji je sa blogerkom javno u rijalitiju prevario suprugu Kiju Kockar, pokajao se što je švalerku šutnuo pred kamerama "Zadruge 1".

RepublikaFoto: instagram.com/slobaradanovic
Sloba Radanović...

On se sada svim silama trudi da rasturi vezu Lune i Marka Miljkovića i da ponovo zavede rijaliti zvezdu. Luna je posle "Zadruge 2", u kojoj je i pobedila, blokirala Slobu na svim društvenim mrežama, ali i na mobilnom telefonu. Bila je razočarana što je uporno ponavljao da mu ona ništa nije značila. On je u to vreme bio sa misicom, a ona sa Markom, pa je odlučila da ga izbriše iz svog života.

Sloba je, međutim, posle raskida sa Ljubicom počeo da piše Luni sa novog broja telefona, otkriva dobro obavešten izvor. Prema njegovim rečima, pevač je tražio od Lune da se vide i porazgovaraju.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Luna i Marko...

- Luna se šokirala kad je videla poruku "Hajde da se vidimo, nedostaješ mi". Nije joj jasno da li zaista želi da je vrati ili sve to radi zbog marketinga, da bi se opet oko njih vrtela priča u medijima - priča izvor. 

Komšije su joj javile da su videle Slobu kako izlazi iz njene zgrade na Novom Beogradu 

- Drago mi je što Luna radi na svom izgledu. Lepa je devojka, treba da drži do sebe. Njena pesma fino zvuči. Roditelji su joj imali super karijeru, pa me ne čudi da i ona uspe - rekao je Sloba, dok pobednica "Zadruge 2" ponavlja da je on ne zanima:

RepublikaFoto: Instagram/Youtube
Sloba i Luna...

- Mogu da samo kažem da ima najlepši glas na estradi. Što se drugih stvari tiče, ništa me u vezi sa njim ne interesuje! - rekla je Luna. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Badža

02.10.2019 11:10

Slobodan je laćov notorni. Sve laže. Lagao Kiju. Lagao Lunu. Lagao roditelje. Lagao novinare. Lagao gledaoce. Lagao sve ostale.

Odgovori 36 2
Đura

03.10.2019 07:17

Sloba nije pouzdan kao muž, prijatelj, kolega, drug i saradnik, jer je lažov notorni. Sve laže, i to sa osmehom.

Odgovori 16 2
aurora_967

03.10.2019 19:13

Ko još veruje ovakvim izjavama? Odakle znaju da li se nn javio Luni, ili šta je napisao, kad njen telefon niko sem nje ne dira. N nasedajte na ovakve gluposti. A šta dotični namerava ili ne namerava, njegova stvar. On je svoje "odpevao" odavno što se tiče ove "izjave", u koju ne verujem!

DILA

05.10.2019 15:53

Sloba i Luna se još uvek ludo vole, samo su emocije potisnute....duboko, sada se polako a sigurno vraćajuk, shvtaju šta su izgubili i jedno i drugo. Niko i nikada ga neće voleti kao ona.Posebna je i dobra devojka. On je jvrh mladić. Poštuje ženu koju voli i nikada je ne bi povredio.