U vezi sa Tomovićem? Učesnica prve Zadruge odlučila da progovori o svemu!

Autor:

Zabava

21.10.2019

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika prašina se podigla u medijima da je učesnik ''Zadruge 3'' Vladimir Tomović mesecima u tajnoj vezi sa bivšom zadrugarkom, pevačicom Sarom Reljić.

RepublikaFoto: youtube.com/ Sara Reljic
Sara Reljić

Pričalo se da su njih dvoje od jula u ljubavnoj romansi, ali da su odlučili da to kriju od svih dok Tomović ne izađe iz rijalitija, kao i da je Sara bila u Crnoj Gori gde je upoznala Tomovićevu porodicu.

 

Spekuliše se da je i Sara upoznala Vladimira sa svojom majkom Indirom i bratom Filipom, koji je inače, Tomovićev cimer u Beloj kući. Kako bismo sve ove navode proverili, kontaktirali smo Saru.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/Pinkove Zvezde
Sara i Vladimir

Sara za ističe da nije u tajnoj vezi sa Tomovićem i dodaje:

- Pa nemam ništa specijalno da kažem što već nisam rekla do sad. Vladimir i ja nismo u vezi, niti smo ikad bili. Videli smo se jednom u životu na snimanju "AmiG Show"-a i to je to. A što se tiče glasina ja stvarno ne znam ko je to pokrenuo i kako su uopšte uspeli da nas spoje da smo u vezi i ostalo. Nikada između nas ništa nije bilo, a njemu želim sve najbolje u životu - zaključila je Reljićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading