Oglasila se Majina bivša drugarica prostitutka: Marinkovićeva pružala se*sualne usluge žestokim momcima osuđenim za ubistvo!

Autor: Alo

Zadruga

21.10.2019

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković ponovo je ušla u "Zadrugu" i na samom ulasku nazvala cimerku Minu Vrbaški prostitutkom. Ovo je razbesnelo Majinu bivšu prijateljicu G.S, koja se bavi prostitucijom, koja je otkrila sve detalje iz života Marinkovićeve.

RepublikaFoto: youtube.com/R-Music Stars Production
Maja Marinković...

- Maju sam upoznala kada je tek napunila 18 godina. Tada je počela da izlazi po klubovima i zagazila je u svet prostitucije. Kada smo kroz neko određeno vreme postale bliske, saznala sam da ponekad, kada joj zafali love, odradi nekoliko mušterija. Vremenom to se promenilo. Uradila je usne, grudi i počela da obrađuje ozbiljnije likove, sportiste i mafijaše, pa se dešavalo i da zajedno odemo na žurke i proslave na kojima bismo bile poslate da spavamo s klijentima - priča G. S. i otkriva da je Marinkovićeva najčešće spavala sa opasnim momcima, od kojih je nekolicina osuđena za ubistvo.

Osim sportista i tih matorih biznismena, Maja je navodno najviše posla imala s momcima koje prostitutke uglavnom izbegavaju, a to su žestoki momci, vođe navijača i slično.

- Umesto da beži od toga, ona je trčala da radi upravo one koji su najnaporniji i najopasniji, a većina tih momaka je sada po zatvorima zbog ubistva ili nekog teškog krivičnog dela. Često bi se hvalila time kako spava s najboljim frajerima i da je dosta plaćaju. Sa sigurnošću znam da je odradila nekoliko momačkih večeri navijača naša dva najveća kluba - kaže zadrugarkina bivša prijateljica.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Maja...

- Sve ovo pričam jer je devojkama koje se bave prostitucijom muka od toga što one koje s nama to isto rade na sve načine pokušavaju da se operu. To je ovoga puta uradila Maja, kada je Minu na odvratan način nazvala ku*vom! Ne mogu da verujem da sve do jedne dobiju sindrom svetice i zaborave da su napolju ljudi koji vrlo dobro znaju ko su one i čime se bave. Devojke s kojima zajedno prodaju svoje telo. Ne znam kako je samo nije sramota da priča o k*rvama, a prva je s*se ugradila od para koje je zaradila prostitucijom. Pametnije joj je da ćuti jer će isprovocirati neku od nas da uđe unutra i dokaže ko je i šta ta sveta i čista Maja - zaključuje G. S. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading