Krunićka pati od OVOG poremećaja? Natalija šokirala sve priznanjem o zadrugarki!

Autor:

Zadruga

21.10.2019

14:41 >> 18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku protekle noći, u "Zadruzi" su na programu bila pitanja gledalaca, a jedno škakljivo pitanje bilo je postavljeno Nataliji Ibraimov. Odnosilo se na savete koje ona daje mladoj pevačici i zadrugarki Ivani Krunić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Natalija Trik Fx

Gledaoci su prosudili da su saveti koje daje mladoj koleginici loši i zlonamerni i da je razloga za to ljubomora, budući da je Ivana veoma talentovana, lepo peva i, po svemu sudeći, ima izgleda da napravi blistavu karijeru. Između ostalog, pitanje se odnosilo na to što je Natalija, navodno, rekla da Ivana ima bipolarni poremećaj, što Ibraimova negira.

Natalija je objasnila da Ivanu dugo poznaje i da joj pruža podršku sa najboljim namerama.

- Nikada nisam rekla da ona ima bipolarni poremećaj. Ne bih se igrala sa takvim stvarima. Ivanu dugo znam, igrala je u našoj grupi. Iznenađena sam njenim ponašanjem i poznajem drugačiju Ivanu iz spoljnog sveta. Veoma mi je neprijatno. Čak sam joj savetovala i sa Banetom malo da uspori. Pozdravljam i njene roditelje - rekla je Natalija, a potom je potresena izašla iz Bele kuće i dugo plakala zbog pitanja koje joj je postavljeno.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Ivana krunić

Ivana ju je tešila ponavaljući da zna da Natalija nije rekla ništa ružno o njoj.

- Sve je u redu, pogrešno su razumeli svi, Natalija. Zar je bitno šta će drugi da kažu, bitno je da mi znamo šta je istina - rekla je Ivana, a kako je izgledala ova dramatična situacija, pogledajte u videu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading