Đoganijeva pokrenula krivični postupak protiv zadrugarke: Policija izvodi zadrugarku iz rijalitija zbog Lune!

Autor: Rijaliti

Zadruga

22.10.2019

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani pokrenula je krivični postupak protiv učesnice treće sezone rijalitija "Zadruga" Saške Karan.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Kako Rijaliti dodatak saznaje, Đoganijeva je pokrenula tužbu za krivicu zbog toga što je Saška tokom boravka u "Zadruzi" više puta nazvala kurvom, i to tokom svađe sa njenim ocem Gagijem Đoganijem. Tako je Luna rešila da po urgentnom postupku pravdu zatraži na sudu, kom je već dostavila materijal kao dokaz da je Saška vređala.

- Luna je unajmila advokata i tražila da sastavi tužbu za krivicu zbog reči koje je Saška izgovorila. Zato što je u pitanju krivična prijava Sašku će policija izvesti iz "Zadruge" kako bi je saslušala. Ona će morati da dokaže tvrdnje koje je iznela tokom boravka u "Zadruzi" da Luna naplaćuje seksualne usluge - govori dobro obavešten izvor.

Luna: Dosta mi je više da me blate po rijalitiju. Sada će na sudu morati da dokaže svoje tvrdnje

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Sramota je što je pevačica vređala pred ocem

Kako dalje saznajemo, Lunu je najviše pogodilo to što je Saška to iznela pred njenim ocem i zato je odlučila da je sudski goni.

U želji da proverimo detalje do kojih smo došli, kontaktirali smo sa Lunom.

- Dosta mi je više da me blate po rijalitiju. Sada će morati da dokaže svoje tvrdnje. Lepo tužba, pa će sledeći put paziti šta priča u rijalitiju - rekla je Luna za Rijaliti magazin.

 Pobednica druge sezone "Zadruge" presavila tabak i tužila Karanovu zbog iznošenja teških uvreda na njen račun

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Saška Karan

Podsećanja radi, Karanova je tokom svađe sa Gagijem iznela uvrede na račun njegove ćerke Lune Đogani, nazivajući je prostitutkom.

- Treba da mi zahvališ što onu tvoju ćerku je*ačicu nisam dirala zbog tebe! Lunjara, prostitutka koja ide iz kreveta u krevet - bez dlake na jeziku urlala je Saška, a Gagi je rešio da ne pada na provokacije, te se držao po strani.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Saška se u prvoj "Zadruzi" tukla sa Žarkom

Saška Karan je tokom učešća u prvoj "Zadruzi" imala je okršaj sa Žarkom Stojanovićem, koji ju je nakon svađe polio fekalijama iz štale. Ona mu se osvetila tako što mu je pobacala stvari u vodu, nakon čega je on fizički nasrnuo na nju, zbog čega je diskvalifikovan.

Foto: youtube.com/Bo Arsen

Rani radovi Saške Karan

Saška Karan je karijeru započela u filmu "Idi mi, dođi mi" kada su Milan i Žika zalutali na predstavu, ona je bila jedna od manekenki kojoj je slučajno spao kupaći.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vesna

22.10.2019 12:17

Mi nazivamo kurvama žene koje otimaju tudje muževe ili su promiskuitetne. U mom gradu ne znam ni jednu prostitutku.

Odgovori 14 3
Dolores

22.10.2019 19:55

Hahaha, ona će nekoga tužiti, unaprid osuđeno na propast... Pa zna se u kom smislu je Saška mislila...

Stojko

02.11.2019 13:13

Saška je zla i pakosna žena. Dajejsud o drugima, a bolje da se pokrije šta je sve radila u mladjim danima.. Kranova bolje da začepi gubicu i treba krivično da odgovara za klevete. Ona je žena bez pameti,težak psiho....iti ima fanove niti je ko voli, neka je nominuju,leteće odmah iz Zadruge jer napolju nema podršku...sao se folira....