Lukas i Ana - to je samo MEDIJSKA KOMBINACIJA!

Autor: Eksluzivno

Zabava

22.09.2017

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Aca Lukas, kako je pisao portal Republika.rs, prevazišao je sve ljubavne neuspehe koje je imao i uplovio u romansu sa glumicom Barbarom Petrović. Jedna od njegovih navodnih afera bila je i sa pevačicom Anom Sević, a da su se strasti u potpunosti smirile između Ace i Aninog muža Darka govori i snimak u emisiji Ekskluzivno, gde Lazić peva Lukasovu pesmu. Međutim, jedan blizak prijatelj ovom bračnom paru otkrio je za naš portal zbog čega je brak porodice Lazić opstao i pored skandala koji se dugo provlačio po novinama.

U pitanju je pevač Milan Mitrović, koji je i upoznao Anu i Darka, a kao neko ko je njima blizak zna celu istinu, što je podelio i sa nama:

- Novine lažu o Ani i Lukasu, ona i Darko se vole više nego ikad, to je samo medijska kombinacija zarad nečije popularnosti - rekao je Milan.

Kome je, u stvari, ovde najpotrebnija popularnost i ko je ove informacije plasirao u javnost ne znamo, samo nam je drago da ove po Milanovim rečima laži, nisu naškodile braku Ane Sević I Darka Lazića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading