POTRESNO! Tuga za ocem ne jenjava: Sandra Rešić grcala u suzama pred kamerama!

Autor:

Zabava

05.12.2019

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošlo je 12 godina od smrti pevača Nina Rešića, ali detalji iz njegovog života i kontroverze vezane za njegovu porodicu i dalje povremeno postaju meta tabloida, te se tim povodom još jednom oglasila njegova ćerka Sandra Rešić.

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić
Sandra Rešić...

Podsetimo, ona je tri godine uzastopno učestvovala u "Zvezdama Granda", da bi se 2018. godine domogla finala, nakon čega je počela da izbacuje svoje pesme i nastupa širom zemlje i dijaspore.

- On ne može na miru da ode na onaj svet posle 12 godina od raznoraznih pričica, rekla-kazala, meštana, komšinica, anonimnih izvora... I onda svi misle da sam ja neka veštica koja je ne znam tu šta propustila, uradila, prodaje se preko imena svog oca i tako dalje, a nikad me niko u životu nije pitao nijedno pitanje vezano za njega, njegovu smrt i sahranu - počela je priču Sandra jednu emisiju.

- Onog trenutka kada se budem slikala na grobu sopstvenog oca, tog trenutka ću prestati da se bavim estradom i otići ću da radim u rudniku. Najviše me je pogodila priča da ćerke nisu podigle očev grob. Ne, mi jesmo podigle očev grob, ali su se drugi potpisali - nastavila je Rešićeva, a onda su je emocije savladale te je počela da plače pred kamerama.

RepublikaFoto: Printscreen/prva.rs
Sandra Rešić...

- Iz jedne priče su stvari otišle u drugu, pa se kao u igri gluvih telefona od jedne rečenice napravilo sto rečenica, gde niko ništa nije rekao, niko ništa nije potvrdio, ali svi sve znaju o mom životu, i svi su najpametniji. Počinjem da budem malo besna. Do sada sam kulirala i govorila sebi da će to proći, ali ni posle 12 godina ne prolazi. Sada sam u fazonu da ljudi ne moraju da puste mene na miru, ali nek puste njega čoveka da ode na onaj svet kako treba.

- Sad mi fali najviše, za savete, da bude tu da ga pitam: "Šta sad da uradim? Šta bi ti sad uradio?" - dodala je pevačica, a potom se osvrnula na odnos sa sestrama.

RepublikaFoto: youtube.com/OFFICIELNI KANAL NINO REŠIĆ LEGENDA
Nino Rešić...

- Sa očeve strane sam u dobrim odnosima sa najstarijom sestrom Amelom koja je u Americi. Ona je i podigla spomenik našem ocu. Sa najmlađom sestrom nisam u dobrim odnosima jer ona i njena majka nikada nisu imale želju da imaju bilo kakvu vrstu komunikacije sa mnom i sa mojom sestrom. To je njihova želja. Ja zaista ne želim nekoga ko mene ne želi.

- Njegovi "neprijatelji" su sada, ne mogu da kažem moji prijatelji, ali neko ko me jako poštuje - zaključila je Sandra, dodajući da će uskoro prepevati nekoliko očevih pesama.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading