SKANDAL! Hrvatska starleta zavodi maloletnike: Beži iz škole, ona zatupljuje!

Autor:

Zabava

09.01.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plavokosa starleta Ava Karabatić opet je šokirala pratioce na Instagramu jer je posle striptiza koji je izvela u lajvu najavila da će uživo opet skinuti veš i igrati se sa svojim polnim organom.

Foto: instagram.com/ava_karabatic_official
Ava Karabatić

Ono što je zastrašujuće jeste činjenica da starleta zavodi maloletnike i da ih odgovara od škole, govoreći im da će ih ona više naučiti od profesora.

Naime, Ava je izazvala potpuni haos na ovoj društvenoj mreži kada je objavila da će se skinuti gola, što je izludelo njene pratioce, pa nisu mogli da dočekaju da se to desi.

- Kad stignem do 50, skidam gaćice, a do nule, igram se sa mačkicom - napisala je Ava na popularnoj društvenoj mreži u toku odbrojavanja do unapred najavljenih igrarija, kojima je uzburkala strasti kod pratioca koji su aktivno komunicirali sa njom.

Ava je čitav erotski scenario predočila pratiocima, a u njemu je napisala i sledeće:

- Kad izbrojim do 500, idem na gaćice i čekam do nule, zatim stavljam ruku, igram se i polako skidam čarape. Za to vreme ću lizati igračku.

Foto: instagram.com/printscreen

Bez stida i srama Karabatićeva je objavila i prepisku u kojoj jednog maloletnog dečaka poziva da pobegne iz škole da ga ona virtualno zadovolji.

- Hoćeš li stvarno imati lajv, da pobegnem iz škole - pitao je dečak Avu, a ona mu je odgovorila:

- Pa slušaj, bolje da pobegneš, škola zatupljuje ljude, više ću te ja danas zadovoljiti nego nastavnica.

Vatrenije je kad se sama zadovoljavam

 

Na pitanje jednog od pratilaca koji je sebe nudio kao partnera za Avine seks-klipove i poručio da bi "mačak mogao da joj pomogne u filmu da to ozbiljnije izgleda", Ava je odgovorila.

- Mislim, ako sama to radim, može biti dosta vatrenije i bolje, pa čak i zameniti ono što se radi sa muškarcem - istakla je starleta.

Pre ovog skandaloznog ponašanja, Karabatićeva se u mnogo navrata ponašala nedopustivo i neprimereno, a najsvežiji su primeri kada je pred novogodišnje praznike raspisala konkurs u kojem je pobedniku obećala intimne odnose sa njom u hotelskoj sobi. Zbog skandaloznih postova ovoj starleti je u više navrata blokiran i brisan profil od administratora, ali ona se nikako nije smirila.

RepublikaFoto: instagram.com/besni_medvedici

Ljubila se sa Marinkovićem!

 

Ava Karabatić je zavodila Ivana Marinkovića, i to na oči njegove devojke Jelene Ilić. Starleta se ljubila sa njim u dnevnoj sobi u "Parovima", a njegova devojka nije mogla da sakrije ljubomoru. Jelena je skočila da se sa Ivanom fizički obračuna, a za Avu je izgovorila niz uvreda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading