Žuri joj se! Slavica Ćukteraš nakon raskida dugogodišnje veze, pristala da se UDA za drugog posle 9 dana!

Autor: Pink.rs

Zabava

26.01.2020

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavica Ćukteraš gostovala je u emisiji Magazin in i tom prilikom je otkrila nepoznate detalje iz svog života. Naime, retko ko je znao da je pevačica pre braka, koji je sada već sporazumno okončan, imala dugu vezu posle koje je nakon svega devet dana pristala da se uda za drugog muškarca.

RepublikaFoto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ
Slavica Ćukteraš

- Moj život je buran. I da ti kažem nešto, imala sam pre braka vezu od četiri godine. Završila sam tu vezu i posle 9 dana sam se verila sa drugim. Da li se to poklopilo ili nije, ja nemam pojma. Umereno - ispričala je pevačica, pa dodala:

-Ja sam se sa svojim bivšim suprugom zabavljala, imali smo prekid od mesec i po dana, nastavili smo i opet se nije održalo.

Sa druge strane, govoreći uopšteno o ljubavi posle braka, zaključila je da "živimo u zatucanoj sredini" i da postoji "veliki problem u društvu" kada je tako nešto u pitanju. 

- Jedna moja prijateljica je živela sa Adrijanom Limom dugo godina u kući. I ona je meni lepo ispričala da to u Americi, žena razvedena i kada nađe momka pa ga promeni posle braka, za tri meseca neki novi... tamo se takva žena ne naziva k*rvom. Nikako se ne naziva, to je normalno! Samo kod nas žena koja nađe nekog posle razvoda je k*rva! 'Sram je bilo', 'majka', 'ju, izašla u grad', 'šta li dete radi u deset sati uveče', 's kim je dete kad ona tako'... zatucani smo do zla boga! To je problem društva - otvoreno je komentarisala pevačica. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zvone

26.01.2020 13:54

Koja se uda na brzinu, ta se kaje natenane.