Isplivao naziv i tekst Lunine nove pesme: Ovo nikome nije bilo ni na kraj pameti, ima sve da izgori!

Autor: Srbija Danas

Zabava

10.02.2020

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica druge sezone rijalitija "Zadruga", pevačica Luna Đogani, hrabro korača putem svojih roditelja, koji su napravili zavidnu karijeru, a sudeći po tome da već nastupa punom parom, mnogima se čini da će i ona imati sreće u šou biznisu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga 2 - Live
Luna Đogani

Ona je intervjuu za beogradske medije istakla kako nakon raskida pravi veliki zaokret u svojoj karijeri. Rešila je da "batali patetiku i melodramatične ljubavne priče", i da pređe na zavodljive i provokativne melodije u, kako je rekla, "njenom seksi stilu".

Luna je osim tematskog zaokreta, rešila i da uradi zaokret kada je forma u pitanju. Posle dve solo numere "Deveti krug" i "U ljubavi luda", na redu su tri dueta sa različitim muzičarima. Odranije su najavljena dvojica pevača - MC Janko i Savo Perović, a treće ime još uvek drži u tajnosti.

- Druga pesma je prošla odlično. Uskoro stižu tri nove pesme - tri nova dueta. U utorak snimam spot... Neće više biti patetike. Stavila sam tačku na ljubavne priče "voleo si me, nisi me voleo". Sad je samo seksi, zavodljivo, u mom stilu. Guramo da sve ispadne svetski. Biće potpuno drugačije. Sledeća pesma je posvećena samo meni! Ja sam jedna veoma zavodljiva devojka. Ne mogu mnogo da otkrivam o toj pesmi pošto nisam sama, dok mi ne daju dozvolu. Mogu samo da kažem da će jedan od moja tri dueta biti sa Savom Perovićem, a pesma će se zvati "Gram po gram" - istakla je Luna, a potom i ekskluzivno za portal "SrbijaDanas.com" otkrila tekst dueta sa velikim prijateljem iz "Zadruge":

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Savo i Luna

- Ja znam šta ti voliš i sve ću da ti dam - zagolicala je maštu fanovima Đoganijeva.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Deda

10.02.2020 09:49

Ona nastupa punom parom? Prošlog meseca ni jedan nastup. Ovog meseca opet ni jedan nastup.

Odgovori 22 3
Vera

10.02.2020 17:26

Ali možda bidne neki od sledećih meseci. Ima 10 meseci do kraja godine. Ima šanse, ima šanse.