Razmišljam OVO da uradim! Ana Bekuta otkrila kako provodi dane u izolaciji, a tek Mrka ŠTA radi!

Autor: Kurir

Zabava

19.03.2020

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Bekuta dane provodi u svom domu u izolaciji, pa je priznala kako provodi vreme.

RepublikaFoto: Promo foto
Ana Bekuta

- Ja sam na terasi, završavama jutarnju kafu i dok slušam kako se italijani solidarišu u ovim teškim trenucima razmišljam. Ja pratim jednu Italijanku i njen muž skoro svakodnevno peva komšijama sa svoje terase, pa razmišljam da i ja to uradim - rekla je Ana.

Bekuta je zatim otkrila da redovno vežba sa kumom, i da normalno funkcioniše tokom dana, ali je i dodala da još ne nosi masku i rukavice.

- Ne nosim masku i rukavice za sada, izlazim samo da obavim šta mi je potrebno u kraju i na trening idem. Mi imamo dezinfekciona sredstva u kući pa pazimo kad uđem u kuću da sve dezinfikujemo, ali evo od sada ću sigurno nositi i masku i rukavice - rekla je Bekuta u "Jutru".

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Ana i Mrka

Bekuta je pokazala da njen partner Mrka sedi sa njom na terasi i sunča se i da ne izlazi iz doma jer spada u onu rizičnu grupu ljudi jer ima preko 65 godina.

- Slušam Lepu Brenu, Ana mi ne da da slušam njene pesme - rekao je Mrka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading