Prvi put se pojavila u ovakvom izdanju: Voditeljka vremenske prognoze Ana Šupić izazvala divljenje nacije!

Autor:

Zabava

29.03.2020

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa voditeljka vremenske prognoze Ana Šupić svakodnevno nas na malim ekranima obaveštava o tome kakvo vreme nas očekuje u Srbiji. Da privlači pažnju svojim atraktvnim izgledom pored koleginice Marije Egelje svedoče mnogi koji ove dame prate u jutarnjem programu televizije Pink.

RepublikaFoto: youtube.com/burekdzijaful
Ana Šupić

Naime, kako je vreme pandemije koronavirusa u svetu pa se ljudi na razne načine štite od infekcija, tako su i javne ličnosti povele računa o tome brinući o svom zdravlju a i zdravlju drugih oko sebe ako već moraju da obavljaju svoj posao neometano pored pandemije pred kamerama. 

Tako je i Ana Šupić poslušala savete lekara pa se pridržavala tokom vođenja vremenske prognoze u jutarnjem programu mera zaštite. 

Ona je na sebi imala lepu cvetnu haljinu u duhu proleća, ali detalj koji je privukao pažnju su svakako gumene crne hiruške rukavice koje je nosila na svojim rukama.  

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ana Šupić vodi vremensku prognozu

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading