SVI JE DOBRO ZNATE: Vesna Zmijanac uhvatila dečka sa poznatom voditeljkom u liftu!

Autor:

Zabava

13.04.2020

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Vesna Zmijanac važila je, i dalje važi za izuzetno lepu i negovanu ženu, te ne čudi da ima veliki broj udvarača, ali je trenutno sama.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Vesna Zmijanac

Biznismen Željko Ristić je poslednji partner koga je predstavila javnosti, a njihovu vezu obeležio je veliki skandal.

Vesna je u intervjuu za magazin “Stori” 2014. godine ispričala kako je 14 godina mlađeg dečka uhvatila u prevari sa jednom voditeljkom, tada se pričalo za Tamaru Stojmirov, i da je zbog toga okončala vezu dugu četiri godine sa njim.

– Dugo me je varao. Prethodne prevare je vešto skrivao, ali u poslednjoj sam ga lično razotkrila. Zatekla sam ga u liftu naše zgrade u zagrljaju voditeljke koja je poznatija po bahanalijama na splavovima, nego svojim poslovnim angažmanima – izjavila je Vesna za pomenuti magazin.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Željko i Vesna dok su bili u ljubavi

Željko Rstić se 2016. godinu upustio u emotivnu vez sa još jednom folk pevačicom – Zlatom Petrović. Zlata i Željko su se rastali posle samo deset meseci ljubavi.

– Prekinuli smo našu vezu kao i svi normalni ljudi, na civilizovan način. Niko ni za kim ne pati i ne znam zašto se diže tolika dževa oko te naše veze. Ova priča je završena. Ja sam ostvarena i srećna žena, imam svoje potomke i dva braka iza sebe, a ovo sa Željkom je bilo lepo druženje i nije mi padalo na pamet da se udajem – rekla je pevačica za ”Alo” nakon raskida.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading