Mira Škorić: Bol za majkom nikad neće prestati!

Autor:

Zabava

16.10.2017

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mira Škorić ponovo je u žiži inteserovanja zbog učešća u emisija "Tvoje lice zvuči poznato", uvek je važila za dobrog imitatora, a svojim nastupima u ovom šouu je to i potvrdila. Mira je nedavno izgubila majku, a to je, kako ona kaže, bol koji nikada neće proći.

RepublikaFoto: instagram.com/miraskoric
Mira Škorić

- Bol nikada neće prestati, ali moja majka Milka mi daje svu ovu snagu i energiju, znam da me čuva odnekud. Mnogo vremena mi je trebalo da se oporavim od velikog gubitka - rekla je Mira.

Pevačica je odmah potom otkrila:

- Mnogo žalim zbog stvari koje nisam rekla, na prvom mestu da je volim najviše na svetu, jer sam uvek nekako bila privrženija ocu. Zdušno sam se zalagala za ozdravljenje majke, kao i cela moja porodica. Dok su se lekari bezuspešno u reanimaciji borili za njen život, mislila sam da nikad neću moći, znati, umeti da budem "velika" i "hrabra" da se oprostim sa njom. Tada sam shvatila koliko sam zapravo mala i da sam ostala bez pola srca - dodala je Škorićeva.

 

Najlepsi na svetu! ? @jeremiceva

A post shared by Mira Skoric (@miraskoricofficial) on Oct 16, 2017 at 6:15am PDT

 

Da je gubitak majke velika bol, Mira je dokazala i sledećim rečima:

- Naravno da sam je sanjala, lepu, najlepšu na svetu. Nikada neću biti majka kakva je bila moja Milka.

Pevačica je potom otkrila i u kakvim je ona odnosima sa ćerkom Milicom.

- Ona je pre svega moja drugarica, izrasla je u predivnu osobu koja mi ne da da pokleknem i najveća mi je podrška u svemu što radim.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading