NASTAVLJA DA BESNI! Dara pazarila stan u Beogradu na vodi za tričavih 350.000 evra usred pandemije, na nju KORONA ne utiče!

Autor:

Zabava

08.07.2020

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara kupila je stan u Beogradu na vodi, za njega je iskeširala više od 350.000 evra!

RepublikaFoto: Instagram.com
Dara Bubamara

Pevačica je pre nekoliko nedelja završila proces kupovine nekretnine koju je dugo merkala. Dopalo joj se što se nalazi u zgradi odmah pored reke, ali nije bila sigurna da li da je kupi s obzirom na to da u prestonici već poseduje nekoliko stanova

Ipak, nakon konsultacija sa bivšim suprugom Milanom Kesićem ipak je odlučila da kupi nekretninu u ovom elitnom naselju. Odabrala je stan od oko 60 kvadratnih metara čija je cena neverovatnih 6.000 evra po kvadratu. Bubamara je dobila popust za gotovinsko plaćanje pa je za još jednu nekretninu u nizu izdvojila oko 350.000 evra.

RepublikaFoto: instagram.com/darabubamara_official
Dara

Zgrada u kojoj se nalazi ovaj luks apartman tek je delimično urađena i predstoji još nekoliko meseci do završetka radova. To znači da Dara neće moći tamo da se useli najverovatnije do kraja ove godine, ali njoj se i ne žuri toliko jer tu nekretninu ionako planira da izdaje. S obzirom na to da se ona nalazi u zgradi koja je poslovno-stambena, Dara će moći stan da izdaje i nekoj manjoj firmi za šta bi sigurno dobila više novca, nego da ga renta za stanovanje.

Kada bi odlučila da stanuje u tom stanu, pevačica bi na raspolaganju imala parking u zgradi, visok stepen obezbeđenja, ali i druge pogodnosti poput bazena, teretane. Bubamara u Beogradu poseduje i nekretninu na Dedinju čija je vrednost oko pola miliona evra. Takođe, u vlasništvu ima i manji stan na periferiji grada, kao i jedan u Novom Sadu. Pre nekoliko meseci postala je vlasnica garsonjere u Atini koju planira da izdaje, posebno tokom letnjih meseci kada je tamo dosta turista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading