Sloboda Mićalović: Ne prijaju mi muškarci koji usisavaju i čiste kuću!

Autor: blic.rs

Zabava

04.12.2017

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni važe za jedan od skladnijih parova u Srbiji. Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković su već nekoliko godina u braku i imaju dve ćerke Milu i Veru. Ipak, retko kada govore o detaljima zajedničkog života.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sloboda Mićalović

Glumica koja iza sebe ima brojne uloge i nagrade je za jedan magazin ispričala da u njenom domu ipak postoji podela na muško-ženske poslove.

- Nikad mi nije prijalo da vidim da muškarac usisava kuću, briše pod ili prašinu. Nisam to ni očekivala ni tražila. Žene su sebe zeznule kad su odlučile da budu ravnopravne sa muškarcima. Vojin se trudi da me zaštiti od muških poslova. Vešt je majstor i sve po kući popravlja, a i vikendicu je sam napravio. Vrlo ozbiljno kuva, čak bolje i od mnogih žena- rekla je Sloboda za magazin "Glorija".

 

 

My man#love #life#zivotnipartner#❤️

A post shared by Sloboda (@sloboda_micalovic_boba) on Dec 3, 2017 at 7:26am PST

 

Sloboda je odlučila da želi da se bavi glumom, ali ta ideja nije naišla na podršku najbližih.

- Roditelji nisu bili oduševljeni time. Kada su videli da je moja želja jaka, oni su popustili. Tata je govorio- ti si došla i pobedila. Preminuo je letos i veoma mi nedostaje, ali o tome ne mogu da pričam, rane su još isuviše sveže- rekla je prelepa glumica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading