Lukas došao poslednji, Vuk Kostić bio najveseliji

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ceca Ražnatović proslavila je krsnu slavu Sveti Nikola u svom domu, u kom su se okupile mnoge poznate ličnosti s kojima je folk zvezda u prijateljskim odnosima. Za kompletan ugođaj gostiju postarala se domaćica Ceca, koja im je organizovala veliki švedski sto, na kom se moglo naći sve od posnih specijaliteta.

 

 

Friends ❤️

A post shared by CECA (@craznatovic_official) on Dec 19, 2017 at 2:38pm PST

 

Među prvima je na slavlje pristigao Dragan Marković Palma sa suprugom, a odmah za njima u Cecinu kuću došli su Vuk Kostić, Viktor Savić i Milan Kalinić. Zvezda serije "Ubice moga oca" tradicionalno je najveseliji od svih zvanica, pa je tako opravdano stekao status omiljenog gosta svih Cecinih slavlja. Jedan od poslednjih koji je pristigao bio je Aca Lukas, koji je u vilu Ražnatovića došao oko ponoći jer je Sveti Nikola i njegova slava. Kod Cece u domu sve je vrvelo od pozitivnog raspoloženja, igre, pesme i šale, a kulminacija večeri dogodila se kada se Anastasija latila mikrofona i zapevala najveće mamine hitove. Cecina naslednica pevala je do ranih jutarnjih sati, kada su vilu na Dedinju napustili i poslednji gosti.

 

Nama je bas lepo.....?

A post shared by CECA (@craznatovic_official) on Dec 19, 2017 at 4:49pm PST

 

Među brojnim poznatim zvanicama bili su i kreatorka Marijana Mateus, koja je specijalno zbog proslave doputovala u Beograd, Slađa Alegro, za koju se šuška da je u blagoslovenom stanju, kao i Saša Kovačević, Cecin kolega i prijatelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading