MILICA TODOROVIĆ: Osećam se kao mašina za pravljenje para!

Autor:

Zabava

21.12.2017

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicu Milicu Todorović u poslednje vreme ne viđamo na malim ekranima, a svoje nastupe nije zakazivala do Nove godine jer želi da odmori od svega.

 

 

Pevačica tvrdi da nije istina da se povukla sa scene zbog viška kilograma koje je dobila, kao što se pričalo.

- U poslednje vreme toliko sam radila i nisam uopšte imala vremena za sebe. Jela sam nezdravo jednom ili dva puta dnevno, loše i neredovno spavala. Sa druge strane, duboko verujem da depresija i nezadovoljstvo takođe imaju dosta uticaja. Ovaj posao je stresan i često ne možeš da ostaneš ravnodušan na razne situacije u kojima se nalaziš. Vrlo je moguće da je blaga depresija uticala na spontano taloženje kilograma, mada je glavni uzrok, zapravo, neredovan život i nezdrava ishrana - počela je svoju priču Milica, a zatim dodala:

 

 

- Vrlo sam osetljiva. Mogu da zaplačem zbog svake sitnice. Banalne stvari umeju da me izbace iz takta, ali ja to uvek vezujem za to što sam od 13. godine sama u Beogradu, bez roditelja. Oduvek sam putovala sama, mnogo radila bez bilo čije potpore i moguće je da mi se to onda sve godinama nakupilo. Često se osećam usamljeno, kao nekakva mašina za pravljenje para. Tada počne da mi nedostaje porodica. Psihoterapija mi mnogo pomaže u tim momentima - zaključila je Todorovićeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading