ŠAKO O KOLEGAMA: 90 odsto pevača se drogira!

Autor:

Zabava

28.01.2018

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od kada je pevač Darko Lazić uhvaćen na delu kako konzumira kokain, poteglo se pitanje koliko je droga uopšte zastupljena na estradi, a kako je Šako Polumenta punoletan na estrednom nebu, kandidovao je sebe kao pravu osobu koja može o tome da priča!

Foto: instagram.com/sakopolumentaofficial
Šako Polumenta

- Ne želim da zvučim kao sveti Polumenta, ali veliki sam protivnik drogiranja. Iskreno, na svakom koraku možete da čujete opravdanja da pevači konzumiraju droge kako bi izdržali nastupe. Jedan sam od onih koji najviše nastupa, pa mi nije palo na pamet da se drogiram, ili uzmem bilo šta kako bi izdržao. Nemam dvadeset godina, a imam energiju zbog koje mogu deset sati da pevam. Droga su mi moje pesme, moja publika. Zbog opravdanja kojim se služe, narod misli da se svi pevači drogiraju, što nije istina. Devedeset odsto estrade je konzumiralo drogu, ili ih i dalje konzumira, što je loše, ali daleko je od toga da to svi radimo. Možda se čovek i rodi sa ludačkom energijom, otkud znam. Znam samo da mi droga nikad nije bila potrebna da izdržim ono što zahteva muzička karijera - bio je iskren Polumenta za beogradske medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading