Roditelji hoće da se ODREKNU Darka jer se vratio Sevićki!

Autor: Z. S. R.

Zabava

31.01.2018

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što se posle svih skandala i javne bruke koju je naneo celoj porodici Darko Lazić pomirio sa suprugom Anom Sević, uprkos zvaničnoj potvrdi para da se razvodi, pevačevi roditelji hoće da se odreknu sina, saznaje Srpski telegraf od izvora bliskog Lazićima.

RepublikaFoto: e - stock/M. LUČIĆ
Ana Sević i Darko Lazić

Naime, folker je rešio da još jednom pokuša da spase brak tako što će da odvede ženu i ćerku na Maldive, gde će pokušati da obnove porodične odnose i vrate izgubljeni mir.

Ana i dalje ne planira da izgladi odnos sa Darkovom familijom, tvrde upućeni

- Darkovi majka, otac i baka umalo nisu presvisli kad su čuli da se vraća Ani iako mu je donela toliko problema. Već su se navikli da Lazić više vremena provodi kod njih u Brestaču i da se napokon malo stabilizovao posle svih afera. Čak je i Lorenu češće dovodio i delovalo je kao da su svi srećniji otkako su rešili da se razvedu - otkriva naš sagovornik i dodaje:

RepublikaFoto: Domace Emisije
Ana Sević i Darko Lazić

- Porodicu je posebno pogodilo to što pevač ponovo troši ogroman novac na putovanja na luksuzne destinacije kako bi fascinirao suprugu ne bi li se njihov odnos vratio na staro. Na sve to snajka i dalje ne planira da izgladi odnos sa Darkovom familijom, već samo gleda svoje interese - zaključuje izvor.

Kako bismo proverili ove navode, pokušali smo da stupimo u kontakt s Anom i Darkom, ali na brojeve poznate redakciji oni nisu odgovarali na naše pozive i poruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
milica

01.02.2018 06:24

Roditelji naseg popularnog pevaca, ne treba da prave dramu bez razloga, oni su isto tako mogli da se rzvedu pre 20-tak godina, imali su razloga ali nisu.Svako zasluzuje drugu sansu.

Mina

20.02.2018 12:32

@milica - Tako je, ne treba da se mesaju, njihovzivot je i tekako problematican.

Mina

26.02.2018 19:40

To je njihov problem, sta,kako,gde i zasto. Sta se to upste tice svih? Nek svako cisti smece ispred svoje kuce ili pak pogleda na sebe i svoj zivot..