A GDE JE LAZIĆEVA NOVA DEVOJKA? Ana i Darko ZAJEDNO na snimanju!

Autor: Alo.rs

Zabava

22.02.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taze razvedeni supružnici Ana Sević i Darko Lazić pojavili su se na snimanju specijala "Zvezda Granda" sa ćerkom Lorenom, a na opšte iznenađenje mnogih, nisu se odvajali ni kada su ušli u studio.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Darko i Ana na snimanju specijala "Zvezda Granda"

Ana i Darko 17. januara obelodanili su istinu o svom razvodu, a sada su se zajedno pojavili na snimanju, što potvrđuje da su ostali u dobrim odnosima uprkos njegovoj novoj vezi sa drugom koleginicim.

Naime, kako prenose mediji, Darko je započeo romansu sa hrvatskom pevačicom Oliverom Matijević, koju je upoznao na jednoj privatnoj proslavi na kojoj su oboje pevali. Kako se spekuliše sa ovom pevačicom Darko je u vezi nekoliko nedelja. 

Foto: instagram.com/olivera_matijevic
Nova devojka Darka Lazića, Olivera Matijević

- Darko i Olivera su se sreli na jednoj privatnoj proslavi na kojoj su oboje pevali. Odmah su sevnule varnice - Darku se Olivera dopala na prvi pogled, međutim, ni te večeri, ali ni narednih dana, ništa više se nije dogodilo između njih. Razmenili su brojeve telefona i nakon nekoliko dana počeli su da se dopisuju - otkrio je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading