DARI OBILI KUĆU i ukrali 30.000 evra!

Autor: Kurir.rs

Zabava

04.03.2018

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maler koji neprestano prati Daru Bubamaru nikako da prestane, pa je pevačicu posle informacije da njena priajateljica Seka Aleksić pravi koncert nedelju dana pre nje, zadesila i stravična prehlada, a sada su joj obili i kuću.

Foto: instagram.com/darabubamara_official
Dara Bubamara

Darin stan na Dedinju opljačkan je između utorka i srede, a tom prilikom u stanu nije bilo nikoga. Lopovi su ušli nečujno i ukrali premete u vrednosti do 30.000 evra među kojima tri zlatne ogrlice koje su pronašli u fioci u spavaćoj sobi, zatim sat, dok je iz dnevnog boravka sa zida skinuto pet umetničkih slika. Pljačkaši su odneli i dve unikatne vaze koje su stajale na komodi, a iz ormana su ukrali jednu bundu i dve tašne.

O tome koliko su provalnici bili nečujni svedoči i činjenica da je Dara za provalu saznala tek dva dana kasnije kada je došla po neke stvari i u stanu zatekla haos. Odmah je pozvala prijatelja koji joj je pomogao da pronađe majstore koji će postaviti kamere, a planira i da ispred zgrade postavi čoveka koji će obezbeđivati ulaz u njen stan.

 

❤️❤️

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Dec 21, 2017 at 11:33am PST

Povodom ovog strašnog događaja, Dara je dala izjavu u kojoj je priznala da je najvažnije to što niko nije bio u stanu:

- Sačekajte da nađemo krivce pa da pričamo o tome. Ne mogu da verujem šta se meni dešava. Nije u pitanju šta je i koliko odneto, meni je bitno da niko od nas nije bio u stanu. Stalno mislim na to da je neko mogao da bude povređen da se tu zatekao. Gde da mi se baš ovo desi u jeku priprema za koncert, ali, srećom, to se neće odraziti na spektakl koji pripremam - izjavila je Dara koja neće odustati od svog koncerta koji je u "Areni" zakazan za 21. april. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading